PREMIUM
Slager Paul slachtte nooit een koe en zijn zoon gelooft in vleesvervangers: ‘Slagerij is er ook voor veganisten’
Slager Paul van Leeuwen heeft nog nooit een koe geslacht, hij noemt zich wel specialist in vlees en vooral gekookte worst. Zoon Dylan, die over enige jaren de scepter zwaait, is eveneens geen huisslachter, hij sluit zelfs niet uit in de toekomst ook vleesvervangers te gaan verkopen. Als er vraag naar is.
Zo ver is het nog niet, eerst wordt nu het eeuwfeest van het Naaldwijkse slagersbedrijf gevierd. Wordt de winkel radicaal verbouwd, met een apart zelfbedieningsdeel, ingericht op de nieuwe klant voor wie inmiddels één ding heilig lijkt: het moet wel snel klaargemaakt kunnen worden.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Fried broccolirice met Thaise saté
Zelf fried rice maken? Dit feestelijke recept bevat extra veel groenten dankzij de toevoeging van broccolirijst. De saté gemarineerd in kokosmelk en currypasta heeft een romige smaak. -
Westland en Those Vegan Cowboys beginnen samen nieuw zuivelmerk, zónder melk
Westland Kaas en Those Vegan Cowboys brengen vanaf volgend jaar een nieuw plantaardig zuivelmerk op de markt. Smeerkaas is het eerste product dat ze rond de zomer in het zuivelschap willen hebben. ,,Kaas zonder het gebruik van dieren heeft de toekomst.’’ -
PREMIUM
‘Mijn oma maakt de lekkerste...’: Hollandse prak weer populair
Wie gehaktballen, aardappelpuree of stamppot zegt, denkt meteen terug aan grootmoeders keuken. Oma’s maken immers de lekkerste Hollandse kost. En recepten van die ouderwetse prakkies zijn weer enorm populair. -
PREMIUMKoken & Eten
Geen frisdrank maar water met een geurtje: dit zijn de voor- en nadelen
Water drinken is hip. Daarom verschijnen er steeds meer smaakmakers om het glaasje leidingwater op te fleuren. -
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging
-
PREMIUMEnergie
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten? -
-
-
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema. -
PREMIUM
Twee Dordtenaren door De Vegetarische Slager benoemd tot Ereburger: ‘Alles is te veganizen’
Judith van Willigen en Daniëlle Vol uit Dordrecht zijn door De Vegetarische Slager benoemd tot Ereburger. De dames zijn in het zonnetje gezet wegens hun bijzondere verdiensten voor dier, mens en milieu.