Ryanair-passagier betaalt 5,50 euro voor ‘zieligste broodje ter wereld’
De Ierse Aimee Woods kwam er bekaaid vanaf tijdens een vlucht met vliegmaatschappij Ryanair. Ze betaalde 5,50 euro voor het ‘zieligste broodje ter wereld’.
Twee miezerige plakjes spek, daar moest ze het mee doen. ‘5,50 euro heeft Aimee betaald voor een broodje met spek bij Ryanair. Ik ben er nog altijd niet uit of dit exemplaar aan de omschrijving voldoet. Een culinaire ervaring is het daarentegen zeker wel’, schreef haar vriendin en romanschrijfster Liz Nugent in een tweet.
Op sociale media regende het verontwaardigde reacties, met humor. ‘Dit moet de optie met weinig calorieën zijn. Ik krijg al honger van ernaar kijken. Zonder meer het zieligste broodje ter wereld’, klonk het onder meer. Of: ‘Nieuwe voorwaarden bij Ryanair: wij behouden ons het recht voor om de spek uit het broodje te halen.’ En: ‘De maker van het broodje had zelf een beetje honger.’
Aimee benadrukte dat ze een geweldige vlucht beleefd had en gaf ook de bemanning een compliment. ‘Alleen dat broodje vond ik toch iets te hoog geprijsd. Maar ach, ik heb het wel gewoon opgegeten. Ik had te veel honger.’
Bekijk onze meest bekeken nieuwsvideo’s in onderstaande playlist:
Praat mee
Reageren kan onderaan dit artikel. Alleen reacties voorzien van een volledige naam worden geplaatst. We doen dat omdat we een debat willen met mensen die staan voor wat ze zeggen, en daar dus ook hun naam bij zetten. Wie zijn naam nog moet invullen, kan dat doen door rechts bovenaan op onze site op ‘Login’ te klikken.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Beter Eten
Kun je een supermarkt-ei uitbroeden? ‘Na zo’n drie weken hoor ik gepiep’
In de rubriek Beter Eten schrijft gezondheidsjournalist Tijn Elferink over wat hem opvalt op het gebied van eten en drinken. Deze week: kun je een ei uit de supermarkt uitbroeden? -
Zwitserse berg mag niet meer worden afgebeeld op chocoladereep Toblerone
De herkenbare verpakking van een Toblerone-chocoladereep zal er binnenkort anders uitzien. De Zwitserse berg Matterhorn mag er namelijk niet meer op worden afgebeeld, melden Zwitserse media. -
Dit zijn de addertjes onder het gras van private lease
Ooit was er geen hond in geïnteresseerd, maar inmiddels is private lease niet meer weg te denken uit het Nederlandse autolandschap. Autorijden zonder zorgen over restwaarde, inruil of onderhoud en met een maandbedrag waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Maar er zitten addertjes onder het gras. -
PREMIUM
Met deze bomen heb je snel een koeler terras
De beste remedie tegen een hete zomer? Onze tuinexpert Laurence Machiels weet raad: plant nu nog bomen! Afhankelijk van de grootte van je tuin, legt ze uit welke bomen het best tot hun recht komen en welke genoeg (maar ook niet te veel) schaduw geven. ,,Strooi een mulchlaag van compost of bladaarde onder de boom, dat houdt de verdamping tegen.’’ -
Wat Eten We Vandaag: Auberginehachee met aardappelpuree
Hachee is een traditioneel stoofgerecht, wij hebben een vegetarische variant bedacht waarbij het rundvlees wordt vervangen door aubergine en paddenstoelen. De structuur van deze groenten komt dicht in de buurt van draadjesvlees.
-
Vliegtuig RyanAir ontruimd nadat passagier zonder papieren zich opsluit in toilet: ‘Paniek was groot’
Op de luchthaven van Zaventem heeft een woeste passagier donderdagochtend opschudding veroorzaakt op een vliegtuig van Ryanair. De man kwam zonder de benodigde documenten aan boord van het toestel richting Milaan. Daar duwde hij zijn medepassagiers opzij en sloot hij zich vervolgens op in het toilet. Agenten van de federale politie braken de deur open en pakten de man op. Het vliegtuig werd vervolgens ontruimd voor een doorzoeking. -
-
-
Is zout nou wel of niet slecht voor je bloeddruk?
Over de hoeveelheid keukenzout die we gebruiken, is veel te doen. Toch heeft zout ook belangrijke functies, zegt voedingsdeskundige Karine Hoenderdos. In deze rubriek beantwoordt ons panel aan deskundigen elke week een lezersvraag over voeding, gezondheid of relaties. -
Wat Eten We Vandaag: Fried broccolirice met Thaise saté
Zelf fried rice maken? Dit feestelijke recept bevat extra veel groenten dankzij de toevoeging van broccolirijst. De saté gemarineerd in kokosmelk en currypasta heeft een romige smaak.
0 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageer