Recept van de dag: Polpette al sugo

Polpette al sugo is een pasta met een pure tomatensaus en gehaktballetjes, zoals je hem ook in Italië zou eten. 

Ingrediënten (voor 4 personen): 
1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 bosje basilicum
- Olijfolie om in te bakken
- 750 ml tomatenpassata
- 1 tl suiker
- 2 sneetjes witbrood
- 50 ml melk
- 50 g half om half gehakt
- 1 ei
- 50 g paneermeel
- 1 bosjes bladpeterselie
- 50 g Parmezaanse kaas
- 100 g mortadella
- 300 g gedroogde spaghetti

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Eet smakelijk!

Powered by 24Kitchen.

Wil je meer recepten van de dag zien? Bekijk de video’s hieronder:

Volledig scherm
© 24Kitchen
  1. In Offerman-fabriek wordt bijna 3 weken na listeriadrama nog geen plakje vlees gesneden

    In Offerman-fa­briek wordt bijna 3 weken na listeria­dra­ma nog geen plakje vlees gesneden

    De fabriek van vleeswarenbedrijf Offerman in Aalsmeer ligt bijna drie weken na de grote terugroepactie nog steeds stil. Offerman moest de locatie begin oktober sluiten nadat bleek dat vleeswaren die hier werden gesneden en verpakt, waren besmet met de listeriabacterie. Zeker twintig mensen werden ernstig ziek na het eten van besmet vlees, drie personen overleefden het niet en een vrouw kreeg een miskraam.