Recept van de dag: Polpette al sugo

Polpette al sugo is een pasta met een pure tomatensaus en gehaktballetjes, zoals je hem ook in Italië zou eten. 

Ingrediënten (voor 4 personen): 
1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 bosje basilicum
- Olijfolie om in te bakken
- 750 ml tomatenpassata
- 1 tl suiker
- 2 sneetjes witbrood
- 50 ml melk
- 50 g half om half gehakt
- 1 ei
- 50 g paneermeel
- 1 bosjes bladpeterselie
- 50 g Parmezaanse kaas
- 100 g mortadella
- 300 g gedroogde spaghetti

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Eet smakelijk!

Powered by 24Kitchen.

Wil je meer recepten van de dag zien? Bekijk de video’s hieronder:

Volledig scherm
© 24Kitchen
  1. Bijna niemand kent ze, maar deze tweelingzussen verkopen miljoenen flessen frisdrank

    Bijna niemand kent ze, maar deze tweeling­zus­sen verkopen miljoenen flessen frisdrank

    De Nederlandse tweelingzussen Raissa en Joyce de Haas (28) maken vanuit Londen furore met hun luxe en suikervrije frisdrankjes. De twee - geboren in Helmond, getogen in Antwerpen - richtten vijf jaar geleden Double Dutch Drinks op en verkochten al meer dan 10 miljoen flessen. Het Amerikaanse zakenblad Forbes heeft de jonge ondernemers in de prestigieuze 30 under 30 Europe-lijst gezet. ,,Wij waren nooit zo van het bier.’’