Recept van de dag: Moghrabie (parelcouscous) met seizoensgroenten

Moghrabieh wordt traditioneel gegeten met kikkererwten, uien en soms kip of ander vlees. In deze moghrabie (parelcouscous) met seizoengroenten zijn wat extra groenten toegevoegd en dat is extra genieten.

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 1 rode ui
- 2 knoflookteentjes
- 1 bosje lente-uien
- 50 g peultjes
- 1 bospeen
- 3 minicourgettes
- 3 minimaïskolfjes (rauw)
- 2 oranje minipaprika’s
- 1 kleine pastinaak
- 4 kleine Romatomaatjes
- 100 g tuinbonen
- 100 g gekookte kikkererwten
- 1 bosje koriander
- 2 liter runderbouillon
- 1 el ras el hanout
- 200 g moghrabie (parelcouscous)

Benodigdheden:
- Zeef

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Wil je meer recepten van de dag zien? Klik dan hier.

Eet smakelijk!

Powered by 24Kitchen.

Volledig scherm
© 24Kitchen