Recept van de dag: Gado Gado
Gado gado is een heerlijk vegetarisch gerecht uit de Indonesische keuken en gelukkig ook heel makkelijk zelf te maken. Met de zelfgemaakte pindasaus maak je het gerecht helemaal af, dat wordt genieten.
Ingrediënten (voor 4 personen):
Gado Gado
- 2 eieren
- 0.25 witte kool
- 125 g taugé
- 2 wortels
- 250 g sperziebonen
- 3 aardappels
- 0.5 komkommer
- 300 g witte rijst
- 3 el gebakken uitjes
- Kroepoek
Pindasaus
- Sojaolie
- 500 g pinda's
- 2 teentjes knoflook
- 4 sjalotten
- 2 tl sambal oelek
- 2 el sojasaus
- 1 tl tamarindepasta
- 1 scheutje water
Benodigdheden:
- Keukenmachine
- Wok
- Keukenpapier
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Wil je meer recepten van de dag zien? Klik dan hier.
Eet smakelijk!
Powered by 24Kitchen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Hoe ontstaat MS? ‘Meeste mensen krijgen eerste verschijnselen rond hun 30ste’
-
Wat Eten We Vandaag: Gevlochten paasbrood
Pak uit met Pasen uit met dit gevlochten paasbrood. Het deeg wordt verrijkt met boter. Dat maakt het brood boterzacht, en is daarom te vergelijken met een briochebrood. -
Wat Eten We Vandaag: Risotto met witte asperges en gedroogde Parmaham
De tijd van het witte goud is weer aangebroken. Van april tot eind juni kun je genieten van asperges uit eigen land. Verwerk deze in een risotto met ham en tuinerwtjes, heerlijk. -
Wat Eten We Vandaag: Krokante Parmezaan aardappeltjes met chipolata worstjes
Toe aan een makkelijke AVG-maaltijd? Kies dat voor dit lekkere recept, waarbij de oven het meeste werk doet. De aardappeltjes worden lekker krokant vanbuiten, terwijl de binnenkant zacht blijft. Heerlijk in combinatie met de runderchipolata worstjes en broccoli. -
Wat Eten We Vandaag: Heekfilet met knoflook-citroendressing en little gem
Heb je wel eens gehoord van heekfilet? Het is een zachte, smaakvolle witvis die je voor veel recepten kunt gebruiken. Serveer met pastinaakpuree, een zelfgemaakte knoflook-citroendressing en knapperige little gem.
-
PREMIUMMet video1
Klushuis werd gemiddeld 111.000 euro meer waard, maar is het nu nog de moeite?
-
-
-
PREMIUM
‘Zonder sla is een maaltijd niet compleet’: probeer deze drie maaltijdsalades eens!
Niemand weet meer precies wanneer, maar ineens was hij daar: de maaltijdsalade. En qua dressings maken chef-koks zich er niet meer met een jantje-van-leiden van af. -
PREMIUM
Allerlaatste dag voor de acceptgiro. Maar je hoeft niet, zoals velen denken, per se online te bankieren
Vandaag is de laatste dag dat banken nog acceptgiro’s verwerken. Vanaf morgen is de betaalmethode definitief verleden tijd. Waarom verdwijnt de acceptgiro en wat zijn andere opties? Dat vragen we aan Berend Jan Beugel van de Betaalvereniging en Jurriën Beerda van ouderenorganisatie ANBO. ,,Veel consumenten realiseren zich niet dat er ook een alternatief is.”