Recept van de dag: Chorizo-bonenstoofschotel
Deze stoofschotel is goed gevuld met witte en bruine bonen en knapperige chorizo en daarnaast ook nog eens vol van smaak. Probeer vanavond daarom deze chorizo-bonenstoofschotel.
Ingrediënten (voor 4 personen):
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 225 g chorizo
- 200 ml tomatenblokjes
- 200 ml groentebouillon
- 5 stengels bleekselderij
- 1 bos bospenen
- 1 bosje koriander
- 100 g zachte roomboter
- 4 volkoren pistoletjes
- 200 g witte bonen (blik)
- 200 g bruine bonen (blik)
Benodigdheden:
- Hapjespan
- Dunschiller
- Bakpapier
- Bakplaat
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Wil je meer recepten van de dag zien? Klik dan hier.
Eet smakelijk!
Powered by 24Kitchen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Mijn bevalling
Esmee krijgt kind met mannenstel: ‘Toen mijn vliezen braken, kwamen ze meteen dweilen’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Deze week: Esmee Ros zette haar kind op de wereld in een meeroudergezin. -
PREMIUMmet video
Warmtepomp wordt kleiner en minder lelijk
Nederland moet massaal aan de warmtepomp. Maar zo klein zijn ze niet, dus waar laat je zo’n ding? En waarom zien die buitenunits eruit als een koelwagen? Een kijkje op de VSK Installatiebeurs. -
PREMIUMMet video
Voedingscentrum onderzoekt ons afval: ‘Ze gooien zelfs dure chocolade en Franse kaas weg’
Een niet-aangebroken paasstol, restjes uit maaltijdboxen en een volle fles knoflooksaus: het is een willekeurige greep uit het voedsel dat dit jaar werd weggegooid. Het Voedingscentrum trekt een keer in de drie jaar onze vuilniszakken open en bekijkt of we meer of minder voedsel zijn gaan verspillen. -
PREMIUMMet video
Recordaantal vacatures: thuiswerken, tiny house en korte werkweek als lokkertjes
Een recordaantal vacatures staat open, waardoor werkgevers van alles uit de kast halen om personeel te werven. Maar is een scooter of een tiny house wel genoeg? -
Wat Eten We Vandaag: Pasta met kip en rode pesto
Pasta pesto doet het altijd goed. Maar gebruik jij ook wel eens rode pesto in plaats de klassieke groene? Deze variant met zongedroogde tomaat smaakt heerlijk in combinatie met ricotta, Parmigiano Reggiano, gerookte kip en natuurlijk fusillipasta.
-
Koken & Weten
Leontien overwon haar visfobie: ‘Thuis huilde ik hard van opluchting en ongeloof’
In de rubriek Koken & Weten duikt gezondheidsjournalist Tijn Elferink in een voedingsonderwerp waar verwarring over bestaat. Dit keer: kun je bang zijn voor voeding en hoe kom je daarvan af? -
PREMIUM
Winnaar Heel Holland Bakt bakt vegan maar het moet wel lekker zijn: 'Ik ben een luxepoes'
Enzo Pérès-Labourdette (30) is de winnaar van het negende seizoen van Heel Holland Bakt. De uitbundige kunstenaar en illustrator imponeerde met zijn creatieve, plantaardige baksels zelfs topbakker Robèrt van Beckhoven. Het was wel aanpoten tijdens de opnamen. ‘Ik ben kilo's afgevallen.’ -
PREMIUMKoken & Eten
Is opeten de oplossing voor de kreeftenplaag? 'Vissers gooiden tot wel 50 kilo per week terug'
De Amerikaanse rivierkreeft vormt een ware plaag in onze Nederlandse sloten. Maar als het aan twee ondernemers uit Moordrecht ligt, wordt deze kreeft een lekkernij op ons bord. Het jonge bedrijf maakt de schadelijke beestjes klaar voor consumptie.