Pizza bezorgen? Sáái, deze mobiele pizzabakker scheurt naar je huis en bakt ze voor de deur
VIDEOHet idee om met een mobiele pizzabus door de Hoeksche Waard te scheuren werd uit nood geboren, maar blijkt een regelrechte hit.
Benjamin van Teeffelen van pizzabus Divino staat met zijn foodtruck normaal gesproken alleen op bedrijfsfeestjes en evenementen. ,,De agenda zat een jaar geleden heel vol, maar toen kwam de coronacrisis en je kunt wel raden wat er toen gebeurde’’, vertelt hij.
Duimendraaien was voor Van Teeffelen en zijn vrouw Diana geen optie. ,,We hadden tenslotte een restaurant op wielen, een enorme uitkomst in deze coronatijd. Dus dachten we: oké dan gaan we bezorgen. Dat viel nog niet mee. Mensen in de Hoeksche Waard kenden ons nog helemaal niet, omdat we enkel op feestjes stonden.’’
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Wentelteefje van boerencake met mascarpone en mango
Wentelteefjes zijn een groot succes bij jong en oud. Voor de bereiding van deze wentelteefjes is gekozen voor boerencake in plaats van oud brood. Een heerlijk zoet dessert van de bakplaat voor een gezellige zomeravond. -
Koken & Eten
Tiktokkers scoren met ‘gezonde cola’ waarin ze azijn verwerken
Massaal wordt op het internet de ‘gezonde cola’ uitgetest: een drankje dat even lekker, maar gezonder dan een gewone Coca-Cola zou zijn. De ingrediënten? Azijn die je normaal in je dressing verwerkt en bruiswater. Niet iedereen is enthousiast. -
De beste consoles voor op de achterbank
Het is zomer en dat betekent voor veel gezinnen een lange reis met de auto richting de vakantiebestemming. Wil je die rit iets comfortabeler maken of zit jouw kroost niet te wachten op zes uur lang ‘ik zie wat jij niet ziet’ spelen? Zorg dan dat je een handheld of draagbare spelcomputer meeneemt. -
Wat Eten We Vandaag: Tacobowl met bloemkoolrijst
Deze snelle tacobowl is perfect voor een drukke doordeweekse dag. Het gerecht staat al in twintig minuten op tafel en is een bron van voedzame groenten en peulvruchten. De tortillachips geven de bowl een lekkere crunch en de oude kaas zorgt voor wat pit. -
Koken & eten
Geen zin in koken? Dan kun je altijd nog een tosti frikandel speciaal maken
Koken na een lange week werken of studeren? Daar heb je niet altijd zin in. De vrijdagavond is dan ook perfect voor een gemakkelijke warme hap. Tosti bijvoorbeeld. Neem de variatie ‘frikandel speciaal’ die vele nieuwe fans lijkt te hebben.
-
Waarom je niet te hard moet werken voor je op vakantie gaat
Gedragspsycholoog Chantal van der Leest bekijkt onze gedragingen op de werkvloer: wie of wat bepaalt onze dagelijkse beslissingen? Vandaag: voorpret. -
Zo chill word je echt van drankjes met CBD erin (hoewel de een gevoeliger is dan de ander)
We geloven het niet zomaar: de zin en onzin van ons eten en drinken. Deze week onderzoekt Laura Obdeijn drankjes met CBD. -
Energierekening
Ruud is van de variabele contracten: ‘Met de huidige energieprijzen pakt dat wat minder uit’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Ruud Koot (60) uit Amersfoort.
0 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageer