Onderweg? Deze gerechten neem je makkelijk mee
Het is weer zomer en er is geen beter moment om eropuit te trekken. Maar elke bestemming is leuker wanneer je het met lekker eten kan combineren. Daarom verzamelde Eatertainment voor ons deze vier handige recepten voor gerechten die je makkelijk kunt meenemen. Honderd procent achterbankbestendig!
Sommige mensen vinden elk gerecht dat mogelijk in een bakje past, geschikt eten voor onderweg. Maar deze gerechten kun je gewoon met je handen eten, zonder dat het een smeerboel wordt. Lekker zomers, fijn voor onderweg en leuk om te maken.
Kip-dragon focaccia: De frisse combinatie van kip en dragon is typisch Frans en de focaccia is helemaal Italiaans. Samen vormen zij het perfecte Zuid-Europese broodje voor jouw vakantie.
Citroenlimonade met tijm: Ouderwetse limonade met een kruidige twist. Een verkoelend drankje voor wanneer de hitte je te veel wordt.
Aardbei crumble muffins: Zoet zomerfruit in een knapperig gebakje? Deze muffins zijn ideaal voor elke picknick.
Frambozen bliss balls: Deze combinatie van zoete frambozen met de kokoscrunch van een Ferrero Rocher klinkt als een guilty pleasure, maar deze balletjes zijn stiekem hartstikke gezond!
BLT sandwich deluxe: Deze klassieke sandwich wordt extra groot uitgevoerd deze zomer. Bacon, sla en tomaat zorgen dat je na deze sandwich weer even vooruit kunt.
Meer inspiratie en tips voor in de keuken vind je hier:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Allerlaatste dag voor de acceptgiro. Maar je hoeft niet, zoals velen denken, per se online te bankieren
-
Wat Eten We Vandaag: Grieks lamsvlees met bonensalade
Heerlijk Grieks lamsvlees maak je met dit recept. Het vlees krijgt een frisse smaak door het oliemengsel van citroen, knoflook, oregano en tijm. -
PREMIUM
Vegan op het platteland? Dat is allesbehalve makkelijk
Veganisme rukt snel op, maar op het platteland is dat niet altijd een gemakkelijke keuze. In vergelijking met de grote steden is het veganistische assortiment in winkels én horeca veel beperkter. ,,Als ik eens wat bijzonders en veganistisch wil eten, moet ik naar de stad toe.” -
Wat Eten We Vandaag: Havermout bonbons
Deze havermout bonbons maak je met dadels en natuurlijk havermout. Maak ze af met verschillende soorten chocolade, pistachenootjes, fruit en kokos en jouw bonbons zijn klaar om van te genieten. Heerlijk voor bij de koffie of als afsluiting van een diner. -
PREMIUM
Hoe Rusland kaas met een Nederlands ‘korstje’ omarmde
Kaas en Rusland, het was decennialang een moeizame combinatie. Maar sinds Moskou zeven jaar geleden de invoer van kaas verbood, waagden honderden kleine boeren zich aan de productie ervan. Onder hen de kleurrijke Jay Close, die het vak in Nederland leerde.
-
PREMIUM
Hoe ontstaat MS? ‘Meeste mensen krijgen eerste verschijnselen rond hun 30ste’
-
-
-
PREMIUM
Drukte bij de energievergelijkingssites: vast contract afsluiten of toch nog even wachten?
Drukte bij de energievergelijkingssites. Vandaag is de laatste dag dat je onder gunstige voorwaarden een vast contract kunt afsluiten. Vanaf morgen geldt de hogere opzegboete. Twee experts geven advies wat nu verstandig is om te doen: nog even wachten of toch een contract afsluiten? -
Wat Eten We Vandaag: Flammkuchen carpaccio
Flammkuchen is ontstaan in de regio Elzas, door de jaren heen is de flammkuchen op steeds meer plekken populair geworden, waaronder in Nederland. In dit recept beleggen we de flammkuchen met carpaccio en natuurlijk rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.