PREMIUM
Nick (35) is al jarenlang een succesvol YouTube-kok: ‘Als mensen mijn recepten maken, ben ik gelukkig!’
Koken & etenDe 35-jarige Nick Toet maakt sinds twee jaar furore op YouTube. Onder de noemer Eten met Nick is hij immens populair: meer dan 140.000 mensen hebben zich geabonneerd op het kanaal waar wekelijks een nieuw gerecht verschijnt. ,,Ik kook gewoon zoals jij thuis ook kookt en dat zie je terug!”
Een jaar of twee geleden begon hij, gewoon met zijn iPhone, met het maken van video’s voor zijn toen nog fonkelnieuwe YouTube-kanaal. ,,Ik had voor die tijd bij Dumpert gewerkt en daar deden we ook iets met kookvideo’s. Dat stopte al vrij snel, maar ik begon het te missen. Toen dacht ik: ik kan dit ook zelf.”
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & eten
Koolhydraatarm koken is lekker en gezond, vindt Mary: 'Ik wil wat kilootjes kwijt’
Bloemkoolkruimels in plaats van witte rijst en courgetteslierten als alternatief voor spaghetti. Wie koolhydraatarm eet, zit al gauw aan een bord bomvol groenten. De methode is heel populair. Thuiskok Mary Hofman kan het iedereen aanraden. -
Koken & Eten
Waarom je nooit een koud ei in kokend water gooit en andere tips voor een perfect eitje
In de keuken kunnen kleine details vaak een groot verschil maken, weet Ramon Beuk. In de serie Da’s Handig! geeft de kok tips die koken makkelijker maken én je het vertrouwen geven dat het nooit meer kan mislukken. Vandaag: ook een lekker eitje koken vraagt aandacht. -
Koken & Eten
Pizzaoven kopen: 'Voor een etentje met vrienden is zo'n rvs-oventje helemaal prima'
Tijdens warme zomerdagen houden we er bijna allemaal van om lang buiten te blijven zitten. En als je dan ook nog pizza kunt eten, is het meteen extra gezellig. Op internet vind je veel verschillende pizzaovens voor buiten, maar welke moet je hebben? -
Lissy en Pascal hebben niet één, maar twee banen: ‘Mensen verklaren me voor gek’
Voor het geld doen ze het niet. Dat kunnen ze makkelijk met één baan verdienen. Toch houden Pascal de Vos (37) en Lissy Cornelissen (23) er nóg een baan op na. Sommigen verklaren hen voor gek. Zelf zijn ze juist gelukkiger met twee banen. -
PREMIUMKoken & Eten
Dit is waarom de prijzen van patat en chips omhoog zullen gaan
De prijs van patat en chips gaat omhoog. Aanhoudende droogte bedreigt de oogst van onder meer aardappelen en uien. Een kleinere oogst leidt tot minder inkomsten voor akkerbouwers en uiteindelijk hogere prijzen in de winkel, melden de akkerbouwers. ,,Je ziet nu al dat de markt reageert op de verwachte prijzen.’’
-
Koken en Eten
Eten uit blik saai? Niet als je denkt zoals Lola: 'Ik laat me leiden door waar ik naar snak’
Voordat ze de keuken induikt, opent de Britse Lola Milne altijd even de deur van haar voorraadkast. Daar vind ze namelijk altijd wel een blikje, potje of flesje dat als basis kan dienen voor haar maaltijd. Of als oppepper. Hieronder vind je twee van haar recepten en vier ideeën voor blikjes, mais, makreel, tonijn en tomaten. -
Koken & Eten
Mensen met suikerziekte lijken baat te hebben bij maximaal 10 uur per dag eten
Eten binnen een beperkt aantal uren per dag lijkt een positief effect te hebben bij volwassenen met diabetes type 2. Onderzoekers van de Universiteit Maastricht lieten proefpersonen maximaal tien uur per dag eten. Dat bracht hun bloedsuikerspiegel omlaag. -
Deze spullen moet je uit je geparkeerde auto halen tijdens de hitte
De zon schijnt deze zomer weer op volle kracht en daar moeten we in de auto rekening mee houden. Sommige spullen kan je maar beter uit je geparkeerde auto halen, want ze kunnen voor problemen zorgen.