Mark Roos (rechts) in het LUMC met arts Hanno Pijl. Hij hield zijn dieet in de gaten.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark Roos (rechts) in het LUMC met arts Hanno Pijl. Hij hield zijn dieet in de gaten. © Frank de Roo

Mark at 800 calorieën per dag: ‘Korte lontjes, rammelende magen, ik moest echt wennen’

Koken & etenZijn hartaanval was een wake-upcall. Onze Magazine-collega Mark Roos (52) moest aan de slag met zijn bloedwaarden en cholesterol. Een eerlijk verhaal over terugvallen en doorbijten. ‘Korte lontjes, rammelende magen, veel chagrijn, ik moest echt wennen.’

  1. Zo maak je de beste én bekendste tomatensaus van Zuid-Italië
    Play

    Zo maak je de beste én bekendste tomaten­saus van Zuid-Ita­lië

  2. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant