PREMIUM
Knoflook van Joris is een hit: ‘Stengels zijn het lekkerst én je gaat er niet van uit je mond ruiken’
Koken & EtenAl van jongs af aan noemt Joris van den Heuvel (28) zich ‘boer in hart en nieren’. Maar als jonge vent wil je ook je eigen punt maken in het landbouwbedrijf van je ouders en dus ging hij knoflook telen. ,,Wat er allemaal met knoflook gemaakt kan worden! Dat wist ik ook niet toen ik begon. Een man hier in het dorp maakt er zelfs likeur van.’’
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Rabarber compote
-
Wat Eten We Vandaag: Spareribs met honing en balsamico
Malse spareribs die zo van het bot vallen, het geheim zit hem in het langzaam garen van het vlees. Dat doen we op een lage temperatuur, in dit recept met behulp van de slowcooker. -
PREMIUMKoken & Eten
John (53) verkoopt wekelijks duizenden kilo's aardappels: ‘Echt niet iets van vroeger’
Duizenden kilo's aardappels verkoopt John Kruythof (53) wekelijks kriskras door Nederland. Met zijn ruim 35 jaar ervaring op de markt weet hij dat de pieper niet iets is van vroeger. ,,Met een groot gezin is er niks goedkoper dan aardappels eten.” -
1
Inbraken gebeuren in allerlei soorten woningen en buurten: zo laat je je huis veilig achter
Vakantie voor de boeg? Haal voor vertrek de stekkers uit de stopcontacten, draai kranen dicht en zorg vooral dat je huis er bewoond uitziet. Dat adviseert Ilona Snaterse-Leidelmeijer, politievrijwilliger gespecialiseerd op het gebied van preventie. -
Wetenschappelijk Bewezen
Last van winderigheid? Door dit voedsel ga je meer scheten laten
In de videoserie (W)etenschappelijk Bewezen beantwoorden hoogleraren brandende vragen over ons eten. In deze aflevering legt hoogleraar Clara Belzer uit van welk voedsel je scheten gaat laten.
-
PREMIUM
Huilen: teken van zwakte of genetisch bepaald? ‘Traankanaal zit lager bij mannen’
-
-
-
PREMIUMEnergierekening
Frank: ‘De elektrische auto verbruikt per maand net zoveel als ons huis in de wintermaanden’
Frank Deleij (44) uit Alphen aan den Rijn investeerde flink en ging van het gas af: ,,Het geeft soms bijna een soort schuldgevoel.’’ Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
Wat Eten We Vandaag: Gestoofde kabeljauw met meergranenrijst en broccoli
Zin in een makkelijk, maar smaakvol gerecht? Ga dan aan de slag met gestoofde kabeljauw met meergranenrijst en broccoli. Door de kabeljauw te stoven in kruidige kokosmelk, wordt deze heerlijk van smaak en lekker mals.
0 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageer