Indruk maken op je gasten: leg dit stuk vlees eens op je barbecue
Koken & EtenZodra de eerste zonnige dag zich aandient, steken we de barbecue aan. Maar wat is nou het geheim van een goede kooksessie in de buitenlucht? Grillmaster Ralph de Kok en vier barbecuecollega’s delen hun geheimen en de lekkerste recepten in een nieuw seizoen van BBQStreet dat vanaf morgen te zien is.
Ralph de Kok is al vijftien jaar professioneel barbecueër en heeft al veel Nederlanders de fijne kneepjes van het zogenoemde ‘low and slow’ barbecueën bijgebracht via tal van workshops, tv-programma’s en video’s. Hoewel hij het hele jaar rond achter de barbecue staat, kan hij niet wachten tot het seizoen losbarst. ,,Ik merk dat mensen er echt naar snakken om weer bij elkaar te komen rond de barbecue, zeker na de afgelopen tijd.”
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & Eten
Je glaasje melk is spotgoedkoop: dat zorgt ervoor dat vlinders, insecten en vogels verdwijnen
Melk is erg goedkoop. Je betaalt voor een fles cola in de winkel twee keer zo veel als voor een pak melk. Terwijl er zoveel voor nodig is: koeien, weiland, transport en veel arbeidsuren van boeren. -
Energierekening
Sjaak (75): ‘Ik heb zelf radiatorfolie achter de radiatoren geplaatst, met magneten’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Sjaak Kolderman (75) uit Sassenheim. -
De beste games voor...
De beste games voor op een feestje: zo krijg je iedereen rondom de televisie
Gamen is meer dan alleen maar schieten of voetballen, en is vaak veel makkelijker om aan te beginnen dan je misschien denkt. In deze rubriek geven we daarom laagdrempelige tips voor games in elke situatie. Vandaag: de beste games voor tijdens een feestje. -
PREMIUMKoken & Eten
Dit is het geheim van het succes van de Keuringsdienst: 'Presentatoren zijn kampioen verbaasd kijken'
Komt het door het favoriete onderwerp van velen: eten? Schuilt het geheim in die subtiel opgetrokken wenkbrauw van Ersin Kiris? Of is de montage gewoon ijzersterk? De kwaliteit van Keuringsdienst van Waarde lijkt na negentien jaar alleen maar te groeien. -
PREMIUMKoken & Eten
Bubble tea populair bij jongeren: ‘Doet het goed op sociale media’
Bubblethee is een drankje van de toekomst als we de trendwatchers mogen geloven. Wat zit er in en welke smaak is populair? Deze experts weten er het fijne van.
-
Podcast
Nanette en Marlies verloren ongeboren baby: ‘Zoveel liefde voor zo’n ieniemini mensje’
Een zwangerschap leidt niet altijd tot een blakende, gezonde baby: per jaar verliezen in Nederland zo’n 25.000 vrouwen een ongeboren kindje. In de podcast Miskraammonologen, een productie van Ouders van Nu, AD en de regionale titels, hoor je de persoonlijke verhalen van deze vrouwen. Deze week vertellen Marlies en Nanette over hun miskramen. -
PREMIUMKoken & Eten
Helpt cola écht tegen misselijkheid? Dit zegt voedingsexpert over deze remedie
We geloven het niet zomaar: de zin en onzin van ons eten en drinken. Deze week: helpt cola écht als je misselijk bent? -
Koken & Eten
Waarom je supermarkthummus moet laten staan en het beter zelf kunt maken
Het is morgen Internationale Hummus Dag. Hoogste tijd om de kikkererwtenspread onder de loep te nemen, want het is in de afgelopen tien jaar in rap tempo populair geworden. In iedere supermarkt zijn minstens vijf smaken te vinden.