Hoe een kok uit Nepal een Surinaams-Hindoestaans gerecht kan maken, dat is bedacht door een Turkse kok? 'Dat is geen probleem’. De nieuwe eigenaar van Rottiedam, Uttam Kunwar (links), hier op de foto met mede-eigenaar Sanchita Sharma, voelt zich als een vis in het water in zijn nieuwe zaak en vertelt waarom.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe een kok uit Nepal een Surinaams-Hindoestaans gerecht kan maken, dat is bedacht door een Turkse kok? 'Dat is geen probleem’. De nieuwe eigenaar van Rottiedam, Uttam Kunwar (links), hier op de foto met mede-eigenaar Sanchita Sharma, voelt zich als een vis in het water in zijn nieuwe zaak en vertelt waarom. © Frank de Roo

Ideale afsluiting van een rampjaar: troostrijke ‘roti met toespijs’ met duivelse sambal

DE POLLEPEL THUIS2020 was een rampjaar voor de horeca, maar niet voor de traditionele afhaalrestaurants. Die hadden het drukker dan ooit. Voor de Pollepel Thuis sluiten we dit ellendige jaar af met een troostrijke ‘roti met toespijs’ van Rottiedam, waar een Turkse kok het recept bedacht. Typisch Rotterdams. 

  1. Zo maak je de beste én bekendste tomatensaus van Zuid-Italië
    Play

    Zo maak je de beste én bekendste tomaten­saus van Zuid-Ita­lië

  2. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant