Danny Snaaijer van cafe  ‘t Veerhuys.
Volledig scherm
PREMIUM
Danny Snaaijer van cafe ‘t Veerhuys. © Arie Kievit

Horecaondernemer Danny houdt terras op 21 april dicht: ‘Dit is zelfmoord, zo’n soort tent ben ik niet’

Koken & etenDat het kabinet vanaf 21 april de terrassen en winkels hoopt te kunnen openen, leidt tot een jubelstemming bij veel horecaondernemers. Toch zitten niet alle ondernemers te springen. Danny Snaaijer houdt zijn zaak bijvoorbeeld potdicht.

  1. De boer als dokter van de toekomst: ‘Door mijn aardappelen kan ik corona voorkomen’
    PREMIUM

    De boer als dokter van de toekomst: ‘Door mijn aardappe­len kan ik corona voorkomen’

    Akkerbouwer Arnold van Woerkom (74) doet het helemaal anders. Hij heeft zijn land al 10 jaar niet geploegd, maar wel vertroeteld met natuurlijk materiaal. Hierdoor bevatten zijn aardappelen volgens hem veel meer voedingsstoffen dan een doorsnee supermarktaardappel. En dat is goed voor de weerstand. Zo goed, dat hij zijn gewas als preventief medicijn ziet. ‘We moeten écht anders gaan denken over voedsel.’
  1. Zo maak je de beste én bekendste tomatensaus van Zuid-Italië
    Play

    Zo maak je de beste én bekendste tomaten­saus van Zuid-Ita­lië

  2. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant