Herman den Blijker: ‘Als ik goed had nagedacht, was ik nooit met restaurant begonnen’

Koken & Eten,,Alles waar je plezier in hebt, gaat tijd in zitten”, aldus chef-kok Herman den Blijker in de podcast Gegijzeld met Arjan Erkel. Herman den Blijker is openhartig over zijn carrière, over het daarbij behorende vallen en opstaan. En vooral weer doorgaan.

  1. Martijn vindt honderden kostbare truffels met zijn zelfgetrainde speurhond: ‘Dexter jokt niet’
    PREMIUM
    Koken & eten

    Martijn vindt honderden kostbare truffels met zijn zelfge­train­de speurhond: ‘Dexter jokt niet’

    Je hond uitlaten en thuiskomen met een voorraadje truffels. Martijn Burgers gaat wekelijks met zijn Amerikaanse Stafford op truffeljacht. Soms in de ongerepte natuur, maar vaak ook in aangelegde stadsparken. Na afloop bakt hij met de luxe zwammetjes een eitje, waardoor het de allure krijgt van een ‘5-sterrendiner’. Iedere hond kan dit kunstje leren, zegt Burgers. ,,Het is heel eenvoudig.”