De kok is verbijsterd over de naheffing.
Volledig scherm
De kok is verbijsterd over de naheffing. © Shutterstock

Franse kok krijgt naheffing 14.000 euro voor lunches in eigen restaurant

Koken & etenEen kok op het Frans-Caribische eiland Guadeloupe heeft een enorme belastingaanslag gekregen vanwege de lunches die hij dagelijks genoot in zijn eigen restaurant. Die worden beschouwd als loon in natura en had hij eigenlijk moeten aangeven. Het gaat om een bedrag van 14.000 euro.

  1. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
    PREMIUM

    Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

    Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”