Paul Huizinga is docent op de Butler Academy in Simpelveld.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Huizinga is docent op de Butler Academy in Simpelveld. © The International Butler Academy

Een tafel mooi dekken is een vak: experts geven hun tips voor de feestdagen

Koken & EtenEen goed gedekte tafel is het halve werk bij een feestmaal. Hoeveel wijnglazen horen op tafel, hoe leg je al het bestek en waar zit iedereen? Met de tips van deze twee experts verras je gasten al voor de eerste hap.

  1. Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmetstel)
    Koken & Eten

    Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmet­stel)

    Ondanks of juist dankzij de aanhoudende coronacrisis is Nederland nu al volop bezig met kerst, blijkt uit het zoekgedrag van mensen op de site en app van Albert Heijn. De fans van de feest-Allerhande kunnen hun lol op, want na de ingetogen feestdagen van vorig jaar pakken we dit jaar feestelijker uit, verwacht foodtrendwatcher Joyce Bierman, binnen Albert Heijn verantwoordelijk voor het magazine.