Droomjob: wafelfabriek zoekt accurate stroopwafelmaker
Koken & etenBij een stroopwafelfabriek in Waddinxveen zijn ze op zoek naar stroopwafelmakers. De job vereist nauwkeurigheid, zelfstandigheid en flexibiliteit, zo meldt de vacaturebeschrijving.
Delen per e-mail
Deze droomjob bij een stroopwafelfabriek bestaat uit het bereiden van de stroop en het deeg volgens een oud familierecept, het bakken van de wafels, het bedienen van de machines en het schoonmaken van de lijnen. Er wordt gewerkt in diensten die beginnen om 6 uur 's ochtends en eindigen om 6 uur 's avonds.
De wafels zijn volgens het bedrijf 'ouderwets lekker' en worden met liefde bereid. De fabriek werkt naar eigen zeggen met natuurlijke grondstoffen en 'op een eerlijke en oprechte manier, handelend vanuit een christelijke overtuiging'.
Proeven is soms nodig, zo laat een medewerker van Markus & Markus Stroopwafels in Waddinxveen weten. ,,Maar dat is niet de dagelijkse hoofdbezigheid.'' Solliciteren kan alleen per mail. Wie belangstelling heeft, moet wel snel zijn. Vandaag is de laatste dag dat solliciteren nog mogelijk is.
Kijkje nemen
Wie naast het net vist, kan altijd nog een kijkje nemen bij de fabriek. Rondleidingen worden niet gegeven, zo meldt het bedrijf op Facebook. Het is wel mogelijk om in de bakkerijwinkel een deel van het bakproces van de stroopwafel vanaf een afstandje bekijken.
Verder in het nieuws
-
Koken & Eten Verbluffend: Jennifer valt 55 kilo af binnen een jaar. ‘Deze vijf tips bleken voor mij te werken’
Jennifer Still is een schrijfster en editor uit New York, die geniet van eten, drinken, televisie kijken en al haar hele leven kampt met overgewicht. Zij viel toch 55 kilo af in minder dan een jaar tijd en vertelde onlangs aan Business Insider hoe ze dit gedaan heeft. -
Koken & eten Vis uit blik saai? Niet met deze recepten
Vis uit blik minderwaardig? Welnee, als je maar goeie blikken koopt, vindt Bart van Olphen. Zijn tweede boek met recepten met vis uit blik is net uit. Drie makkelijke gerechten. -
Einde van een tijdperk: Ikea neemt het één euro-ontbijt op de schop
Liefhebbers van een Ikea-ontbijt mogen vanaf nu hun knip trekken. Althans, als ze geen lid zijn van de Ikea-familie. Wie geen pasje heeft, moet voortaan in de buidel tasten voor het geliefde één euro-ontbijt. Voor pashouders blijft de schade beperkt tot 20 cent meer. -
PREMIUM
Koken & Eten Ruby is ‘de vierde smaak’ naast puur, melk en wit
Het is hommeles in chocoladeland. Steen des aanstoots: een fruitige roze chocoladesoort van ongefermenteerde cacaobonen. -
Wat Eten We Vandaag: Gevulde pita’s met homemade vegaballetjes
Het is weekend en dus heb je de tijd om uit te pakken. Daarvoor zijn deze gevulde pita’s perfect geschikt voor: je maakt zelf de vegaballetjes en ook de knoflooksaus is zelfgemaakt. Dat wordt smullen!
-
Deze bonenschotel staat binnen 15 minuten op tafel
Kookboekenschrijvers Sofie Chanou en Jorrit van Daalen Buissant Des Amorie hebben samen een dochter van 1,5 jaar en runnen de site lekkerensimpel.com. Hun Italiaanse bonenschotel staat binnen 15 minuten op tafel. -
PREMIUM
Verfijnde spijs én wijn bij Martine in de keuken
Restaurant Avalon Wijn en Spijs in De Steeg heeft niet voor niets wijn voor het woord spijs staan. The place to be voor iedere wijnliefhebber. -
Bijna niemand kent ze, maar deze tweelingzussen verkopen miljoenen flessen frisdrank
De Nederlandse tweelingzussen Raissa en Joyce de Haas (28) maken vanuit Londen furore met hun luxe en suikervrije frisdrankjes. De twee - geboren in Helmond, getogen in Antwerpen - richtten vijf jaar geleden Double Dutch Drinks op en verkochten al meer dan 10 miljoen flessen. Het Amerikaanse zakenblad Forbes heeft de jonge ondernemers in de prestigieuze 30 under 30 Europe-lijst gezet. ,,Wij waren nooit zo van het bier.’’