PREMIUM
Dit voelt een chef als restaurant Michelinster krijgt: ‘Als de dag waarop je eerste kind wordt geboren’
Koken & EtenHet culinaire sterrenbal is weer achter de rug: deze restaurants hebben een Michelinster (of twee) in de wacht gesleept. Drie chefs over het moment dat zij het hoorden. ‘Je stapt nu uit die douche, we gaan champagne drinken.’
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Sambalboter
-
Emoties bij uitreiking 16 nieuwe Michelin-sterren: ‘Er zit altijd spanning omheen’
De Nederlandse gastronomie is top, zo concludeert Michelin na de uitreiking van de sterren vanmiddag. Tien restaurants kregen voor het eerst één ster, drie restaurants kregen een tweede ster. Daarnaast deelden de inspecteurs drie groene sterren uit en zestien Bib Gourmands. -
PREMIUM
Allerlaatste dag voor de acceptgiro. Maar je hoeft niet, zoals velen denken, per se online te bankieren
Vandaag is de laatste dag dat banken nog acceptgiro’s verwerken. Vanaf morgen is de betaalmethode definitief verleden tijd. Waarom verdwijnt de acceptgiro en wat zijn andere opties? Dat vragen we aan Berend Jan Beugel van de Betaalvereniging en Jurriën Beerda van ouderenorganisatie ANBO. ,,Veel consumenten realiseren zich niet dat er ook een alternatief is.” -
Wat Eten We Vandaag: Kapucijnerschotel met tuinbonen en quinoa
Een lekker vegetarisch, voedzaam gerecht? Wij hebben het voor je gevonden. De kapucijners spelen de hoofdrol in dit recept. Kapucijners zijn peulvruchten uit de erwtenfamilie en bevatten ontzettend veel voedingsvezels waardoor het een geschikte vervanger is voor vlees. In de zomerperiode kun je kapucijners ook vers verkrijgen, maar voor dit recept gebruiken we voorgekookte kapucijners. Wel zo makkelijk. -
Wat Eten We Vandaag: Witte asperges met varkenshaas en doperwtencrème
Het seizoen van het witte goud gaat van start. Tijd om de seizoensgroenten in huis te halen en aan de slag te gaan met witte asperges. In dit recept serveren we de asperges op een frisse doperwtencrème. Maak de stapel verder af met malse varkenshaas en een kervelsaus.
-
PREMIUM
Hoe ontstaat MS? ‘Meeste mensen krijgen eerste verschijnselen rond hun 30ste’
-
-
-
PREMIUMMet video1
Klushuis werd gemiddeld 111.000 euro meer waard, maar is het nu nog de moeite?
Een oud huis kopen, opknappen en vervolgens met veel winst weer doorverkopen. Dat doen onervaren klussers in het nieuwe televisieprogramma De moeite waard?!. Maar is het ‘flippen’ van een huis in deze tijd, met dalende huizenprijzen en hoge rentes, nog wel rendabel? -
Koken & Eten
Zo gezond is het invriezen van maaltijden: deze gerechten gaan er niet op achteruit
Het scheelt tijd en geld als je eten kookt en het in porties in de diepvries bewaart. Maar verliest het dan niet alle vitaminen? En wat zijn de gevolgen voor de smaak?