Ruud van Klaveren, directeur van Bakkerij Visser, bij een van de grote ovens waar vers gebakken brood uit komt rollen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud van Klaveren, directeur van Bakkerij Visser, bij een van de grote ovens waar vers gebakken brood uit komt rollen. © Merel Klijzing

Deze bakker bakt 1,3 miljoen bolletjes per week voor heel Nederland en groeit uit zijn jasje

Koken & eten1,3 miljoen bolletjes, iedere week weer. Bakkerij Visser uit Alphen draait ook ’s nachts door en groeit uit zijn jasje. Begin 2022 wordt de eerste paal in de grond geslagen voor een uitbreiding van drieduizend vierkante meter.

  1. Wijnfeest in Italiaans dorp eindigt in drama: vier familieleden vallen flauw en overlijden

    Wijnfeest in Italiaans dorp eindigt in drama: vier familiele­den vallen flauw en overlijden

    Een wijnfeestje in de Italiaanse kustplaats Paola is afgelopen weekend voor een familie uitgelopen op een drama. Vier volwassen mannen stierven aan de gevolgen van koolstofdioxidevergiftiging toen zij hun zelfgemaakte wijn naar de vaten in hun kelder wilden brengen. Het dorp, waar zo’n 15.000 Italianen wonen, is met stomheid geslagen, vertelt een geschrokken burgemeester tegen Italiaanse media.
  2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?