De Grote Barbecue Quiz
Jord Althuizen leert ons dat we tijdens koude winterdagen nog steeds kunnen genieten van de lekkerste barbecuegerechten. Naast keukenrecepten inspireert hij ons met gerechten van de grill zoals bacon basilicum gamba's en chipotle honing kip kebabs. Test je kennis over Jord en barbecueën in deze quiz en maak kans op het derde boek van Jord, Smokey Goodness III.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Witte chocolade macadamia boterkoek
-
PREMIUMEnergierekening
Frank: ‘De elektrische auto verbruikt per maand net zoveel als ons huis in de wintermaanden’
Frank Deleij (44) uit Alphen aan den Rijn investeerde flink en ging van het gas af: ,,Het geeft soms bijna een soort schuldgevoel.’’ Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
Februari: Jord Althuizen helpt je de winter door met deze recepten
Terwijl er buiten regelmatig een koude wind waait, zitten wij binnen bij de openhaard. Maar ook in de winter blijft die barbecue in de tuin lonken. Daarom combineren wij het beste van twee werelden in februari door zo min mogelijk naar buiten te gaan, maar toch zo lekker mogelijk te eten. Van winterbarbecue gerechten uit de tuin tot verwenmaaltijden voor een avondje bankhangen. Jord helpt je de winter door. -
Inbraken gebeuren in allerlei soorten woningen en buurten: zo laat je je huis veilig achter
Vakantie voor de boeg? Haal voor vertrek de stekkers uit de stopcontacten, draai kranen dicht en zorg vooral dat je huis er bewoond uitziet. Dat adviseert Ilona Snaterse-Leidelmeijer, politievrijwilliger gespecialiseerd op het gebied van preventie. -
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek.
-
Wat Eten We Vandaag: Paella met gegrilde groenten en olijven
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Grieks lamsvlees met bonensalade
Heerlijk Grieks lamsvlees maak je met dit recept. Het vlees krijgt een frisse smaak door het oliemengsel van citroen, knoflook, oregano en tijm. -
Wat Eten We Vandaag: Churros met chocoladesaus
Churros: de Spaanse lekkernij met kaneelachtige geur. De zoetige snacks zijn enigszins vergelijkbaar met donuts. We bestrooien de churros met kaneelsuiker en traditioneel serveer je ze met chocoladesaus.