Hotel Katoen en Restaurant Codium op de restaurantvloer. Vlnr: sous-chef Manouk Wols van Codium,  Vivian Diephout en Ron Diephout van Katoen, gastheer Jean Luc Etiennee en chef-kok Wouter Kik van Codium.
Volledig scherm
PREMIUM
Hotel Katoen en Restaurant Codium op de restaurantvloer. Vlnr: sous-chef Manouk Wols van Codium, Vivian Diephout en Ron Diephout van Katoen, gastheer Jean Luc Etiennee en chef-kok Wouter Kik van Codium. © Boaz Timmermans/Fos Fotografie

Burenliefde tijdens lockdown: dit hotel en restaurant werken nu samen

Koken&EtenEen goede buur is beter dan een verre vriend. Dat geldt zeker voor hotel & brasserie Katoen uit het Zeeuwse Goes. Dat haalt buurman Codium liefdevol in huis, zodat hotelgasten kunnen genieten van menu’s op hoog niveau.

  1. Zo maak je de beste én bekendste tomatensaus van Zuid-Italië
    Play

    Zo maak je de beste én bekendste tomaten­saus van Zuid-Ita­lië

  2. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant