Burenliefde tijdens lockdown: dit hotel en restaurant werken nu samen
Koken&EtenEen goede buur is beter dan een verre vriend. Dat geldt zeker voor hotel & brasserie Katoen uit het Zeeuwse Goes. Dat haalt buurman Codium liefdevol in huis, zodat hotelgasten kunnen genieten van menu’s op hoog niveau.
Delen per e-mail
Aan de Goese Vlasmarkt openden chef-kok Wouter Kik en gastheer Jean Luc Etienne vorig jaar hun pareltje Codium. Een restaurant in het hogere segment, want dat ontbrak nog in de Zeeuwse stad. Het ervaren span wist datzelfde jaar de PZC Award Restaurant van het Jaar in de wacht te slepen. Ook was Codium de hoogste binnenkomer in de restaurantgids GaultMillau. Daarna ging het rap. Van heinde en ver tuften lekkerbekken naar Goes om de geraffineerde gerechten van chef Wouter te proeven en zich te wentelen in de gastvrije donzen deken van gastheer Jean Luc.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Video
Zo maak je de heerlijke dorade in de oven van de Healthy Sisters
Healthy Sisters Najima en Rachida delen in elke video een lekker én gezond recept. In deze aflevering laten ze je zien hoe je een heerlijk gemarineerde dorade uit de oven klaarmaakt. -
Koken & eten
Kiezers willen vlees eten best indammen, maar hun favoriete politieke partij heeft daar vaak geen trek in
Veel Nederlanders willen best minder vlees, eieren en zuivel eten, maar hun favoriete partij in veel gevallen niet. Dat blijkt uit een onderzoek dat vandaag verschijnt. -
Supermarktketen Deen verkocht aan AH, Vomar en DekaMarkt
Supermarktketen Deen wordt overgenomen door branchegenoten Albert Heijn, Vomar Voordeelmarkt en DekaMarkt. -
Wat Eten We Vandaag: Naanpizza met broccoli en mozzarella
Naanpizza; heb jij dit al wel eens geprobeerd? Wij maken onze naanpizza vegetarisch met broccoli, mozzarella en olijven, maar je kunt hem natuurlijk beleggen met al jouw lievelingstoppings. -
PREMIUM
Megawinkel Lidl: modernste snufjes én een tapasbar
Zierikzee krijgt de (voorlopig) grootste Lidl van Zeeland. Eentje die helemaal is ingericht met de nieuwste snufjes uit de keuken van de supermarktketen, zo is de belofte.
-
Honger naar avocado's nog lang niet gestild: Nederland spil in de wereldhandel
We zijn in ons land dol op avocado’s, maar de groene vruchten leveren ons land ook veel pegels op. Nederland ontwikkelt zich steeds meer als de toegangspoort van Europa voor avocado’s die elders geproduceerd worden, zo meldt het CBS vandaag. Na de VS is ons land de grootste importeur van de populaire vruchten. -
Koningin Máxima is megafan van deze zeewierburger (en hij ligt nu bij de Albert Heijn)
Europa lijkt al overtuigd van de oer-Hollandse culinaire uitvinding van Mark Kulsdom en Lisette Kreischer en zelfs koningin Máxima is fan. Voor de liefhebbers in Nederland is er goed nieuws: vanaf deze week is de The Dutch Weed Burger ook te vinden in de schappen van Albert Heijn. -
Koken&Eten
Dit is waarom je best veel betaalt voor drank zonder alcohol
Tegenwoordig heeft iedere borrel wel een alcoholvrije variant. Maar wat blijft er over als je zo’n cruciaal ingrediënt eruit haalt? Hoe zit het met de smaak en wat doet het met de prijs? Tv-programma Keuringsdienst van Waarde zocht het uit.