Dirk-Jan Methorst en Remco Holtslag van Roost Buitenkoken in Haaksbergen.
Volledig scherm
Dirk-Jan Methorst en Remco Holtslag van Roost Buitenkoken in Haaksbergen. © Annina Romita

Buiten koken: we maken het steeds gekker

Koken & etenBuiten koken is voor een groeiende groep thuiskoks doodgewoon geworden. Extreem luxe of juist terug naar de natuur. We rijgen een heel varken aan het spit of eten een maaltje van onkruid.

  1. Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’
    Koken & Eten

    Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’

    Anna Guldemonds dochter (3) weigert om warm te eten. Na een lange strijd – en op advies van een consultatiebureau – hebben zij en haar man dat geaccepteerd. Het dochtertje eet nu iedere avond een broodje voor de tv, terwijl haar ouders aan tafel weer rustig van hun maaltijd kunnen genieten. Want: ‘Wie bepaalt wat normaal is?’ Een vraag die volgens Anna vaker gesteld mag worden. Oók in het bedrijfsleven, en dus deelt ze haar verhaal op LinkedIn.