PREMIUM
Borrelen en wijn proeven achter je laptop: waarschijnlijk een blijvertje na de crisis
Koken & etenWie een jaar geleden had gezegd dat we massaal achter de computer zouden schuiven voor online borrels en wijnproeverijen, had je misschien recht in het gezicht uitgelachen. Inmiddels weten we wel beter. Online wijn proeven is booming. ,,Het voordeel is dat iedereen kan meedoen.”
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Auberginetosti Caprese
-
PREMIUM
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
De meeste mensen stellen dat wat ze moeten doen uit en voelen zich daar dan schuldig over. Vooral niet doen, legt filosoof John Perry uit aan journalist en notoire uitsteller Saskia Smith. Een gestructureerde uitsteller krijgt volgens hem juist een heleboel voor elkaar omdat ze die andere dingen niet doen. -
Wat Eten We Vandaag: Traditionele moussaka
Moussaka is een traditionele Griekse ovenschotel op basis van aubergines, aardappel en gehakt in kruidige tomatensaus, afgetopt met bechamelsaus. Voor het ontstaan ervan gaan we terug naar het begin van de twintigste eeuw, toen een Griekse chef naar verluidt Franse invloeden introduceerde in de Griekse keuken, waaronder bechamelsaus. -
Wat Eten We Vandaag: Flammkuchen met schelvis
Flammkuchen is het Duitse antwoord op de Italiaanse pizza. Het grote verschil is dat je pizzadeeg maakt met gist en flammkuchendeeg zónder gist. Ideaal, want dit betekent dat flammkuchendeeg niet urenlang hoeft te rijzen. Rol je zelfgemaakte deeg flinterdun uit, zodat het lekker krokant wordt wanneer je het bakt in de oven. -
PREMIUMEnergierekening
Hans woont op 28 vierkante meter en heeft laag gasverbruik: ‘Merk wel dat alles duurder is’
Hans de Vries (40) uit Amsterdam woont in een studio en is op sommige vlakken afhankelijk van zijn VvE. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander.
-
Wat Eten We Vandaag: Kip Normandië met aardappelpuree en groene asperges
-
-
-
Lekker eten met Pasen? Graag gemakkelijk: brunch- en ontbijtboxen heel populair
Uitgebreide restaurantboxen zijn dit jaar erg populair voor op de paastafel. Nu eetgelegenheden gedwongen dicht zijn, bieden de luxe maaltijdpakketten horecaondernemers een kans om toch nog wat geld te verdienen. Vooral brunch- en ontbijtboxen verkopen goed, melden restaurantplatforms. -
PREMIUMGeldvraag
Banken vragen geld voor betaalrekening, maar bieden nauwelijks spaarrente: zo zit het
Elke maand gaan er een paar euro’s naar je bank voor het gebruik van een betaalrekening. Op jaarbasis kan dat best aantikken. ‘Waarom zijn de kosten van mijn bankrekening zo hoog’, vraagt lezer Jos Couwenberg zich af. In deze rubriek leggen we elke week een lezersvraag over geld voor aan een deskundige.