PREMIUM
Bij dit gerecht met kalfsvlees past merlot: voor de nuance in de saus
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. Met een sappige kalfsoester en een druistige barolo nemen de Hamersma’s een voorproefje op de kerstdis.
Delen per e-mail
Mevrouw Hamersma was al bezig met een culinair kerstproject. Daarbij is ze niet bang om te snel te pieken. Naar verluidt wordt ook de kerstspecial van Allerhande al aan het begin van het jaar ingevuld en vormgegeven. En daarover hebben we nog nooit iemand horen klagen. Hoewel, dat is niet helemaal waar. Twee jaar geleden ontstond online ophef om het gebrek aan vlees in de feesteditie van Allerhande.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Met te zwaar rood krijgt kip het aan de stok, maar lichtvoetiger soorten laten zich smaken
De Hamersma’s vieren een feestelijke week met een jong kippetje en een Hongaarse druivenfluisteraar. -
PREMIUM
Koken & eten Met dit slimme bord krijgen kinderen tussen 4 en 8 jaar makkelijker hun groente binnen
Een grote groenteproducent ontwikkelde een slim bord dat kinderen helpt meer broccoli, erwtjes en witlof te eten. In het bord zijn vijf trucjes verwerkt. -
Wat Eten We Vandaag: Farfalle met kerriesaus en witvis
Farfalle; een lekkere pasta variant in de vorm van een leuk strikje. Deze pasta wordt gecombineerd met een zelfgemaakte kerriesaus en witvis. Een heerlijke maaltijd die je binnen een half uur op tafel hebt staan. -
PREMIUM
FIT Challenge: de recepten voor dag 4
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. De basis: geen snelle koolhydraten, wel rijke producten en écht eten. -
PREMIUM
Op zoek naar de ‘umami-ejaculatie’ in de spaghetti van Vjeze Fur
Sweet memories voor de Hamersma’s: ze denken terug aan de tijd toen Vjeze Fur-fans rijendik stonden opgesteld voor de kookboekenwinkel.
-
Hamburgerbezorger gaat door het lint en krijgt ontslag: ‘Dit gedrag is absurd’
Een hamburgerbezorger die door het lint is gegaan tegen een man, is per direct ontslagen door zijn werkgever Burgerme. Op beelden op de bekende videowebsite Dumpert is te zien hoe de tierende bezorger in het centrum van Nijmegen de man hardhandig vastpakt, hem duwt en hard tegen hem schreeuwt. -
PREMIUM
FIT Challenge: dag 8
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. De basis: geen snelle koolhydraten, wel rijke producten en écht eten. -
Koken & eten Deelnemers Heel Holland Bakt worstelen met een broodje in de knoop: ‘Wat een hel’
In de derde aflevering van bakshow Heel Holland Bakt krijgen de bakkers het zwaar te verduren. Een brioche blijkt een ingewikkelde puzzel en hoe maak je taartjes die patisserie-waardig zijn? Een zenuwachtige bakker doet het onverwachts heel goed en een goede bakker valt door de mand.