PREMIUM
Bij Dikke Dirck kijk je de hele avond je ogen uit, maar de steak is wel érg duur
gouden pollepelAmersfoort heeft er sinds twee jaar een pretpark bij. Een museum ook. Toch nemen we Dikke Dirck vooral de gastronomische maat op deze pagina, want eten en drinken is core business; van het Dolle Stokkie tot de Malse Babbe. Prettig gestoord, toch?
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM1
'Hoewel ik duizend keer mijn excuses heb gemaakt voor mijn slippertje, blijft mijn vrouw boos’
-
Dit betaal je aan tol voor een autovakantie naar Kroatië
Als je op vakantie gaat naar het zuiden, moet je rekening houden met tolwegen en -tunnels. De prijzen zijn de laatste jaren gestegen, maar hoe duur is het eigenlijk om bijvoorbeeld naar Kroatië te rijden? -
PREMIUM
‘Zonder sla is een maaltijd niet compleet’: probeer deze drie maaltijdsalades eens!
Niemand weet meer precies wanneer, maar ineens was hij daar: de maaltijdsalade. En qua dressings maken chef-koks zich er niet meer met een jantje-van-leiden van af. -
PREMIUMgouden pollepel
Het voor- en hoofdgerecht maken geen indruk, maar het toetje is ‘jammie’ bij restaurant Magnolia
Kantjil, koeskoes en zwavelborsttoekan. Nee, ze staan niet op het menu, maar wonen hier om de hoek, in Ouwehands Dierenpark. De eend, zalm en rivierkreeft van restaurant Magnolia hebben het slechter getroffen. Zij zijn hapklaar. Ik schrijf: happen maar! -
Wat Eten We Vandaag: Pulled pork uit de slowcooker
Met dit broodje pulled pork maak je vleesliefhebbers gelukkig. We maken gebruik van een slowcooker, zodat het vlees op een lage temperatuur gaart, en boterzacht van structuur blijft. Serveer de pulled pork op hamburgerbroodjes met rauwkostsalade en zelfgemaakte barbecuesaus voor de finishing touch.
-
Wat Eten We Vandaag: Saoto soep
-
-
-
PREMIUMhuisarts vertelt
Niet zelden ga ik op zoek naar gevonden voorwerpen in de vagina
Een patiënt komt in paniek de spreekkamer van huisarts Rutger Verhoeff binnen. Het condoom is kwijt en zou nog in haar vagina moeten zitten. Hij schrijft erover in de rubriek Huisarts Vertelt. -
PREMIUMgouden pollepel
De lekkerste cheesecake vind je bij Buurten in de Gaard; onze recensent komt er nog een keer voor terug
Erik Derksen en Bob Gijsberts gaven twee jaar geleden met blijdschap kennis van hun vierde boreling in Utrecht: Buurten in de Gaard. Een makkie, na drie geslaagde voorgangers. Tót corona. De jongste loot aan de horecastam kan dan ook nog amper op eigen benen staan.