PREMIUM
Amsterdam is avocado hoofdstad van Nederland
Dankzij corona lieten veel mensen dit jaar hun boodschappen thuisbezorgen. In Amsterdam wilden de meeste mensen avocado's, in Utrecht won de courgette en in Deventer kopen mensen online vooral water zonder prik. Dat blijkt uit cijfers van bezorgconcern Picnic. In Amsterdam wint de avocado, in Utrecht de courgette en in Deventer water zonder prik.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
-
PREMIUM
Voor lekker eten en drinken moet je bij meneer en mevrouw Hamersma zijn
Hoe een omvangrijke wijncollectie, een sjofele opslagplaats en een boekwinkel uitmondden in een eregalerij van eterij. -
PREMIUMEnergierekening
Hans woont op 28 vierkante meter en heeft laag gasverbruik: ‘Merk wel dat alles duurder is’
Hans de Vries (40) uit Amsterdam woont in een studio en is op sommige vlakken afhankelijk van zijn VvE. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
Waarom Emmentaler geen beschermde kaas is en Edammer wel
De gatenkaas Emmentaler hoeft niet uit het Zwitserse Emmental te komen om in de EU Emmentaler te mogen heten. Dat heeft het Europese Hof van Justitie woensdag geoordeeld. -
autotest
Zo gaat de Renault Espace met zijn tijd mee: van MPV naar SUV
De zesde generatie van de Renault Espace heeft weinig gemeen met de praktische busjes van de eerste vier generaties. De multifunctionele indeling uit het verleden is verdwenen en soepele zescilinders maakten plaats voor haperende hybrides.
-
Wat Eten We Vandaag: Pasta met spinazie en citroenboter
-
-
-
PREMIUMKoken & Eten
Het leven van deze man draait om ‘rot’ eten: niet alleen lekker, maar ook gezond
Bacteriën staan er, net als schimmels en gist, bij veel mensen niet goed op. Dat geldt niet voor Christian Weij (49), fermentatiespecialist en fooddesigner. Hij is dol op ze. Vooral de bacteriën die zorgen voor ‘verrot lekker’ eten. Weij experimenteert er al jaren mee. Eind deze maand gaat zijn Smaakpark in Ede open. -
Wat Eten We Vandaag: Krokante Parmezaan aardappeltjes met chipolata worstjes
Toe aan een makkelijke AVG-maaltijd? Kies dat voor dit lekkere recept, waarbij de oven het meeste werk doet. De aardappeltjes worden lekker krokant vanbuiten, terwijl de binnenkant zacht blijft. Heerlijk in combinatie met de runderchipolata worstjes en broccoli.