Albert Heijn gaat ook op zondagen bezorgen
Albert Heijn gaat beginnen met het bezorgen van boodschappen op zondag. Op die manier wil het supermarktconcern aan de groeiende vraag van klanten tegemoetkomen, zo heeft AH vanmiddag laten weten.
De nieuwe bezorgdag gaat in op zondag 3 mei. Albert Heijn geeft aan dat het aantal belangstellende voor thuisbezorging toeneemt. Zeker in het begin van de thuisblijfperiode zorgde die enorme vraag bij problemen bij supermarkten. Het gaat om een tijdelijke maatregel.
600 extra medewerkers
De extra toeloop komt omdat mensen het het prettiger vinden om geen boodschappen te doen of omdat ze thuis moeten blijven. Bestaande klanten bestellen vaker en ook meer boodschappen per keer. De afgelopen weken heeft Albert Heijn 600 extra medewerkers aangetrokken, zo meldt AH. In de vijf zogenoemde ‘home shop centers’ verzamelen zij de boodschappen en pakken die in. Vanuit deze locaties krijgen klanten hun boodschappen thuisbezorgd.
De supermarkt zegt elke dag extra bezorgmomenten toe te voegen. ‘Daarnaast worden meer bezorgmomenten gerealiseerd door dagen toe te voegen waarop normaal gesproken niet thuisbezorgd wordt zoals Koningsdag en Bevrijdingsdag', zo meldt het bedrijf op de eigen nieuwssite.
In deze tijd bakken veel mensen meer. Tessa Couperus vindt dat je de citroenschil of de vanilleschil niet moet weggooien. Zonde! Dit kun je ermee doen:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Berlijn, Barcelona en Marokko: zo gaat Femke (49) elk jaar gratis op vakantie
Je moet je huis netjes en schoon achterlaten voordat je vertrekt, maar dan kun je gratis vakantie vieren in het huis van een ander. Femke Breukels uit Utrecht is fanatiek huizenruiler: ,,We hebben al 10.000 euro bespaard.’’ -
PREMIUM
In deze Brabantse restaurants eet je volgende week zoutloos: ‘Pure producten hebben al genoeg smaak’
Eet minder zout en wees zuinig op je nieren. Dat is in het kort de boodschap die de Nierstichting wil uitdragen met een campagne die loopt van 9 tot en met 15 mei. Want ook zoutloze gerechten kunnen smaakvol zijn, is de filosofie. Veertien Brabantse restaurants doen mee aan de actie. ,,Goeie, pure producten hebben van zichzelf al genoeg smaak.” -
Mijn bevalling
Esmee krijgt kind met mannenstel: ‘Toen mijn vliezen braken, kwamen ze meteen dweilen’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Deze week: Esmee Ros zette haar kind op de wereld in een meeroudergezin. -
PREMIUMKoken & Weten
Is kefir echt zo goed voor je buik als de makers ervan beweren?
In Koken & Weten duikt gezondheidsjournalist Tijn Elferink in een voedingsonderwerp waar verwarring over bestaat. Dit keer: is kefir goed voor je darmen? -
Wat Eten We Vandaag: Gemarineerde aubergine steak met bulgur salade
Wist je dat je aubergine uitstekend kunt marineren? De structuur van aubergine zorgt ervoor dat kruiden helemaal worden opgenomen. Wij maken een aubergine steak met een frisse bulgur salade met tomaat, granaatappelpitjes en een yoghurtsausje. Een heerlijk zomers gerecht voor bij de barbecue.
-
PREMIUMmet video
Warmtepomp wordt kleiner en minder lelijk
Nederland moet massaal aan de warmtepomp. Maar zo klein zijn ze niet, dus waar laat je zo’n ding? En waarom zien die buitenunits eruit als een koelwagen? Een kijkje op de VSK Installatiebeurs. -
Koken & eten
Ook achter jouw netje sinaasappelen in de supermarkt schuilt een wereld vol uitbuiting
Tv-programma Keuringsdienst van Waarde liet vorige week zien hoe bar de omstandigheden zijn waaronder tomaten worden geplukt in Italië. Vanavond richten de makers hun pijlen op de teelt van sinaasappelen. -
Biertje is populairder dan voor de coronapandemie
Nederlanders kochten in de eerste drie maanden van het jaar iets meer bier dan in dezelfde periode van 2019, het laatste jaar voordat de coronapandemie een crisis veroorzaakte. Brouwers verkochten vooral meer van de drank voor thuisgebruik, het herstel in de horeca bleef achter door de lockdown in januari.