Alain Passard poseert in Monte Carlo Beach Restaurant met een gerecht ter ere van Intenationale Vrouwendag.
Volledig scherm
Alain Passard poseert in Monte Carlo Beach Restaurant met een gerecht ter ere van Intenationale Vrouwendag. © AFP

Alain Passard is een culinaire god maar Lot durft niet meer bij hem te eten

Koken & etenDe beroemde Franse driesterrenchef Alain Passard besloot zo'n twintig jaar geleden om alleen nog maar met groentes te koken. Vandaag neemt de Franse chef de Johannes van Damprijs in ontvangst. Culinair schrijfster Lot Piscaer at een keer bij hem en vertelt waarom zij niet meer terug zou durven.

  1. Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’
    Koken & Eten

    Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’

    Anna Guldemonds dochter (3) weigert om warm te eten. Na een lange strijd – en op advies van een consultatiebureau – hebben zij en haar man dat geaccepteerd. Het dochtertje eet nu iedere avond een broodje voor de tv, terwijl haar ouders aan tafel weer rustig van hun maaltijd kunnen genieten. Want: ‘Wie bepaalt wat normaal is?’ Een vraag die volgens Anna vaker gesteld mag worden. Oók in het bedrijfsleven, en dus deelt ze haar verhaal op LinkedIn.