PREMIUM
32 barbecuerestaurants in twee weken tijd: slager Marc kwam iets zwaarder terug na Texaanse droomreis
Koken & EtenOp de ochtend van zijn vijftigste verjaardag kreeg Marc van Essen een filmpje toegestuurd van niemand minder dan barbecuegoeroe Jord Althuizen: ,,Je familie heeft het ultieme cadeau voor je gevonden; mij. We steken over naar de andere kant van de plas voor een roadtrip door barbecueland. Tot de rook uit je oren komt.”
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Tarte tatin met gekarameliseerde ananas en mascarpone
-
PREMIUM3
Gewone fiets bijna twee keer zo gezond als e-bike: zoveel calorieën verbrand je per uur
Drie op de tien Nederlanders rijden inmiddels op een elektrische fiets. Ook relatief jonge fietsers zijn overstag. Is dat nou goed nieuws? Want trappen met ondersteuning is toch lang niet zo gezond als jezelf verplaatsen op een gewone fiets? De Fietsersbond en een bewegingswetenschapper zetten op een rij wat de verschillen zijn. -
PREMIUM
Subsidie om je huis te verduurzamen? Super lastig. Met deze tips lukt het hopelijk wel
Een op de drie huiseigenaren krijgt het niet voor elkaar subsidie aan te vragen voor het verduurzamen van de eigen woning. Het hele aanvraagproces voor de Investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) is voor veel huiseigenaren onbegrijpelijk, ontoegankelijk en zeer tijdrovend. Met deze tips wordt het iets eenvoudiger. -
Wat Eten We Vandaag: Oreo cheesecake bars
Met deze makkelijke no-bake Oreo cheesecake bars zet je een goddelijk dessert op tafel waar je niet vanaf kan blijven. Je hebt er wat geduld voor nodig, maar het resultaat is verrukkelijk. Ook lekker als zoet tussendoortje. -
PREMIUMKoken & Eten
We krijgen 29 klontjes suiker per dag binnen, hoe erg is dat?
Suiker heeft op zijn zachts gezegd geen goede reputatie. Het maakt je dik, sloopt je tanden en het zou volgens sommige media net zo verslavend zijn als cocaïne. Maar is het écht zo slecht voor je lijf?
-
PREMIUMEnergierekening
Harmen: ‘Mijn huis had energielabel C, maar dat was misschien een beetje optimistisch’
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Auberginetosti Caprese
Wil je letten op je koolhydraatinname? Dat is dit lunchrecept ideaal. We maken namelijk een caprese tosti maar gebruiken ‘sneetjes’ aubergine in plaats van sneetjes brood. De aubergine wordt bestreken met knoflookolie, wat je goed proeft zodra je een hap neemt. -
PREMIUMWereldwaterdag
Waarom je beter kraanwater kunt drinken: regels zijn strenger dan voor flessenwater
Is bronwater gezonder dan kraanwater? Heeft een waterfilter of -ontharder nut? Omdat het vandaag Wereldwaterdag is, duiken we in zeven kletsnatte kwesties.