Volledig scherm
112-overzicht © BN DeStem

Zwangere vrouw naar ziekenhuis na botsing, vijftien keer betrapt zonder rijbewijs en Oosterhouter staat onder stroom

112-OVERZICHTWat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen dat maandag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

In Geertruidenberg heeft een streekbus een personenauto geramd.  In die wagen zat een zwangere vrouw. Zij raakte niet gewond maar is ter controle met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 In Breda is een 32-jarige man uit die plaats aangehouden omdat hij zonder rijbewijs rondreed in een gehuurde auto. Dat was niet bepaald voor het eerst. Sinds 2008 werd hij maar liefst vijftien keer betrapt

In Oosterhout is een  man korte tijd onder stroom komen te staan in zijn woning. De man is gewond geraakt en werd met een ambulance naar het ziekenhuis.  

WhatsApp
Het laatste nieuws op je mobiel bekijken? Download de nieuws-app voor iOS of Android. Nieuws via WhatsApp ontvangen? Stuur BN AAN naar 0610141812.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Kinderen niet welkom in een horecazaak? Dat moet niet mogen.

Kinderen niet welkom in een horecazaak? Dat moet niet mogen.

  • Eens (47%)
  • Oneens (53%)
1003 stemmen