Aangeboden door Dermateam
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van BN DeStem zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm

Wil je er graag goed uitzien?

DermateamJe vindt het fijn om er netjes en verzorgd uit te zien. Je trekt leuke kleding aan, doet je haar lekker in model en een mooi make-upje op. Maar toch, die diepe fronsrimpel tussen je wenkbrauwen of die lijnen naast je mond… Daar word je echt niet vrolijk van.

Heb je al eens nagedacht over een botox-, filler- of laserbehandeling? Of ben je een beetje huiverig om die stap te nemen? Die angst is niet helemaal onterecht, want vandaag de dag kan je op tal van plaatsen een beetje botox in laten spuiten, maar bij het gebruik van verkeerde materialen kan het wel eens mis gaan. Als je een cosmetische behandeling overweegt, kies dan voor een ervaren dermatoloog.

Volledig scherm
© Dermateam

Bij DermaTeam kan je terecht voor de beste medische zorg op het gebied van dermatologie voor alle huidziekten en huidproblemen, maar ook voor cosmetische dermatologie zoals botox, filler, laserbehandeling of het verwijderen van couperose of pigmentvlekjes. Dermateam heeft al twintig jaar ervaring in cosmetische dermatologie en hier werken deskundige artsen. Hier worden alleen materialen gebruikt die gebleken veilig zijn. Op dit adres ben je in vertrouwde handen en is een cosmetische behandeling volkomen veilig.

“Het is niet de bedoeling dat het er duimendik bovenop ligt dat je iets aan je uiterlijk hebt laten doen”, benadrukt dermatoloog Dick van Gerwen. “We willen juist dat het er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Wanneer het anderen opvalt dat je er beter uitziet, maar niet precies zien waardoor dat komt, is ons doel bereikt.”

Volledig scherm
© Dermateam

Er zijn diverse methodes om rimpels of lijntjes minder zichtbaar te maken. Met een laserbehandeling wordt de lederhuid verwarmd en worden er kleine gaatjes in gemaakt, zodat er nieuw bindweefsel ontstaat, waardoor de huid dikker en steviger wordt en fijne rimpeltjes verdwijnen. Ook een fillerbehandeling is ideaal bij rimpeltjes die zijn ontstaan door veroudering en de zon. Het leuke van deze behandeling is dat je ook nog eens direct resultaat ziet. Rimpels die ontstaan door spierspanning, zoals een fronsrimpel, kunnen juist weer uitstekend behandeld worden met botox. In het begin moet deze behandeling na drie maanden herhaald worden en later is er slechts één of twee keer per jaar een behandeling nodig om het gewenste resultaat te behouden.

Twijfel je of heb je vragen? Kijk eens op de website of maak een afspraak via www.dermateam.nl