Alexander Vingerhoeds
Volledig scherm
© Alexander Vingerhoeds

Was alle munitie uit Tweede Wereldoorlog in schuur Etten-Leur onklaar gemaakt?

ETTEN-LEUR – Was de munitie uit de Tweede Wereldoorlog die na een brand in een schuur aan de Paukeslag in Etten-Leur werd ontdekt onklaar gemaakt? Hoeveel munitie had de 30-jarige verdachte nog in bezit? En voldeed hij aan de voorwaarden voor de ontheffing? 

 1. Na Willem krijgt ook zijn vrouw een zeldzame vorm van kanker, nu fietst hun schoonzoon om geld op te halen
  PREMIUM

  Na Willem krijgt ook zijn vrouw een zeldzame vorm van kanker, nu fietst hun schoonzoon om geld op te halen

  Er is bijna niemand op Schouwen-Duiveland die Ria Scheffer-van Vossen niet kent. Met een jaloersmakende energie staat de Zierikzeese altijd klaar voor andere mensen. Nu is het even andersom. Haar schoonzoon Leroy van Steenis is op de fiets op weg naar Santiago de Compostela. Om geld op te halen voor Ria (61) en haar man Willem (66). Beiden hebben een zeldzame, ongeneeslijke vorm van kanker.
  Zierikzee
 2. Geschokte reacties op onderzoek naar misstanden asieltieners: ‘Maak een noodwet’
  PREMIUM

  Geschokte reacties op onderzoek naar misstanden asieltie­ners: ‘Maak een noodwet’

  DEN HAAG/OOSTERHOUT - Schrijnend, onacceptabel en schokkend. Zo noemen Tweede Kamerleden de situatie van kinderen en jongeren in de noodopvang na het lezen van het onderzoek van deze site. Daaruit blijkt dat jonge asielzoekers zich extreem onveilig en verwaarloosd voelen en kwamen meer misstanden aan het licht. De Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen Conny Rijken ,,De eerste reactie is: schrikken. De tweede reactie is: alwéér?!”
  Oosterhout

Poll

Afval goed scheiden kost mij geen enkele moeite.

Afval goed scheiden kost mij geen enkele moeite.

 • Eens (75%)
 • Oneens (25%)
1199 stemmen