Majda viert in haar eentje haar verjaardag. Zoals ze in de tandpastareclame ook altijd zeggen: dit is een gedramatiseerde weergave van de werkelijkheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Majda viert in haar eentje haar verjaardag. Zoals ze in de tandpastareclame ook altijd zeggen: dit is een gedramatiseerde weergave van de werkelijkheid. © Marcel Otterspeer/Pix4Profs

Waarom vrienden maken na je 25e zo moeilijk is

LONGREADHoe maak je vrienden? Op de basisschool ging het simpel. Eén keer tikkertje spelen, hopen dat je wordt uitgenodigd voor de verjaardag en je was binnen. Middelbare school niet anders, mits je ‘tikkertje’ vervangt voor ‘je aantekeningen delen’. Maar nu lijkt het niet zo makkelijk meer te gaan. Een keertje borrelen is niet genoeg. Er is meer nodig om vrienden te maken. Maar wat dan?

 1. Nieuwsoverzicht | Nieuwe klap voor Brabantse horeca? - Corona bij nertsen zorgt voor veel leed
  PREMIUM
  Brabants nieuws

  Nieuwsover­zicht | Nieuwe klap voor Brabantse horeca? - Corona bij nertsen zorgt voor veel leed

  Wat kunnen Brabantse horeca verwachten, nu onze provincie ‘oranje’ is voor Belgen? Als het aan de zuiderburen en de burgemeesters van Breda en Bergen op Zoom ligt, blijven Belgen nu écht in hun eigen provincie. Dat heeft waarschijnlijk vooral gevolgen voor het toerisme. Vele duizenden nertsen werden de afgelopen weken geruimd omdat zij besmet waren met corona. Maar hoe kwamen die besmettingen tot stand? Hoe kon het virus zich zo snel verspreiden? Dat en meer in het Brabants nieuwsoverzicht van zaterdag.

Live Voetbal

home logo Manchester CityMCI
46'
0-1
Olympique LyonLYO
away logo

Poll

Klagen over het weer? Dat heeft geen enkele zin, je verandert er toch niks aan.

Klagen over het weer? Dat heeft geen enkele zin, je verandert er toch niks aan.

 • Eens (94%)
 • Oneens (6%)
1368 stemmen