Vrouw zonnestudio Oosterhout overstuur na overval: 'Ze is nu naar Slachtofferhulp'

VideoOOSTERHOUT - Op zonnestudio SunVibe in de Rulstraat in Oosterhout is dinsdagavond rond acht uur een gewapende overval gepleegd. Een man drong de zonnestudio binnen en bedreigde een medewerkster achter de balie met een wapen. ,,Ze is overstuur meegenomen door Slachtofferhulp", zegt haar leidinggevende tegen deze krant.

De overvaller droeg een sjaal om zijn gezicht te bedekken. Na de overval ging hij er met de inhoud van de kassa vandoor. ,,Dat zal niet veel zijn geweest", verwacht de leidinggevende. ,,De meeste van onze klanten betalen met pinpas."

Op het moment van de overval waren er nog klanten binnen. ,,Maar zij hebben er niets van meegekregen", verzekert de chef. Bij de overval raakte niemand gewond.

Eerste keer

Volgens de politie is de dader een slanke man van ongeveer 1.75 meter lang met kort donkerblond haar. Hij is draagt een zwarte jas en een spijkerbroek. De politie heeft naar de verdachte gezocht in de omgeving van de zonnestudio, maar de man is niet meer gevonden. 

De politie heeft onderzoek gedaan in de zonnestudio en is een buurtonderzoek gestart. Het is de eerste keer dat SunVibe is overvallen. ,,We weten niet zo goed hoe we hier mee om moeten gaan. Voor ons is het allemaal nieuw", zegt de leidinggevende. 

SunVibe is dinsdagavond gesloten, maar gaat naar verluidt woensdagochtend gewoon weer open.

Volledig scherm
© Marcel van Dorst
Volledig scherm
© Marcel van Dorst
Volledig scherm
© Marcel van Dorst
Volledig scherm
© Marcel van Dorst
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Vliegveld Lelystad is keihard nodig om Schiphol te ontlasten

Vliegveld Lelystad is keihard nodig om Schiphol te ontlasten

  • Eens (47%)
  • Oneens (53%)
17 stemmen