Bij de botsing tussen twee auto's in de Biesbosch overleed een 78-jarige vrouw. Drie andere inzittenden raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
Bij de botsing tussen twee auto's in de Biesbosch overleed een 78-jarige vrouw. Drie andere inzittenden raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis. © Joost Korporaal/FPMB

Vele dodelijke ongevallen sinds 1 april 'bizar' en 'hele botte pech'

KaartjeNOORD-BRABANT - ,,Dit is bizar en vooral heel triest", is het eerste dat verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen uit Zaltbommel kwijt wil over het grote aantal dodelijke ongelukken in en vlakbij Noord-Brabant . Afgelopen maand vonden er elf dodelijke verkeersongevallen plaats, waarbij in totaal vijftien personen overleden.

0 reacties

  1. Nieuwsoverzicht | Lichaam vermiste militair Jürgen Conings gevonden - Drie grootaandeelhouders NAC houden ermee op

    Nieuwsover­zicht | Lichaam vermiste militair Jürgen Conings gevonden - Drie grootaan­deel­hou­ders NAC houden ermee op

    In de Waal bij Gendt, vlakbij Nijmegen is zondagmorgen een tweede lichaam gevonden. Vrijdagavond haalde de politie bij Rossum ook al een stoffelijk overschot uit de Waal. Verder werd vandaag duidelijk dat het lichaam van militair Jürgen Conings levenloos is gevonden en bereikte de crisis bij NAC het toppunt: de drie grootaandeelhouders trekken per direct hun handen af van de Bredase club. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zondag 20 juni.

Poll

Het is onbegrijpelijk dat mensen geen gordel in de auto dragen.

Het is onbegrijpelijk dat mensen geen gordel in de auto dragen.

  • Eens (93%)
  • Oneens (7%)
1461 stemmen