Volledig scherm
© ANP

Rico Verhoeven doet staredown met zichzelf en bizarre vraag van Giel de Winter

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Met zijn staredowns weet Rico Verhoeven vaak zijn tegenstander voor de wedstrijd al angst in te boezemen. Vandaag voelde hij eindelijk zelf aan wat dat met iemand doet. Zijn wassen beeld in Madame Tussauds werd namelijk onthuld en natuurlijk kon hij het niet laten...

Guus Meeuwis krijgt nog steeds een lach van oor tot oor als hij terugdenkt aan zijn concertreeks Groots met een zachte G in Eindhoven. Dankzij een mooie aftermovie kan hij nog even nagenieten en dat doet hij het liefste met zijn duizenden trouwe fans.

Kun je getatoeëerd worden in een attractie? Dat vroeg beroeps-Youtuber Giel de Winter zich af. Of het kan is - natúúrlijk - te zien op het kanaal van StukTV. 

Lekker met de meiden in de kofferbak chips eten en frisdrank drinken. Zo geniet Gwen van Poorten van het leven. Alhoewel, het blijkt een fotoshoot voor Linda Meiden Magazine. Maar wel een vrolijke shoot!

Een van de stoerste vrouwen die we kennen is toch wel snowboardster Cheryl Maas? Ze is een ‘though ass biker’ mogen we wel zeggen. (Want dat zegt ze zelf).

We kennen het allemaal wel: heb je net je auto gewassen, valt er zo een flats vogelpoep op. Dat overkwam Rico Verhoeven ook. Hij plaatst een foto van zijn net gewassen Porche, met vogelpoep op de motorkap. Daar is hij niet blij mee. 

Olcay Gulsen poseert in verschillende bikini's en badpakken op een zonovergoten strand. Dat doet ze voor het tijdschrift Grazia. 

Dj La Fuente is druk bezig met nieuwe muziek, laat hij weten op zijn Instagram. Hij poseert samen met goede vriend JayJay Boske voor een van zijn vele sportauto’s. "Tijd om het internet te breken: de langverwachte aflevering wordt binnenkort opgenomen,” schrijft hij onder de foto. 

Poll

Ook al was de wedstrijd zaterdag moeizaam, dit Oranje kan ver komen op het EK.

Ook al was de wedstrijd zaterdag moeizaam, dit Oranje kan ver komen op het EK.

  • Eens (42%)
  • Oneens (58%)
264 stemmen