Volledig scherm
Voor de nieuwe rubriek in de zaterdagbijlage, Jong in..., laten we jongeren aan het woord. Hoe is het om op te groeien in West-Brabant? Hoe zien zij de wereld, waar houden ze zich mee bezig? In de tweede aflevering vertelt Amber Brouwers over haar favoriet plek in Breda. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Ook in de nieuwe rubriek Jong in...? Wij zoeken jou!

meld je aanIs het leuk om op te groeien in Calfven? Kun je een beetje stappen in Roosendaal, of ga je dan naar Breda? Wat speelt er in de samenleving en hoe beleven jonge mensen dat? Wij willen het graag weten.

Voor een rubriek over jonge mensen is BN Destem op zoek naar een tiener/jongere tussen de 14 en 20 jaar oud. Wat houdt hen bezig? Wat vinden zij van het nieuws? Wat is het leukste aan de woonplaats, wat niet? We maken een foto op hun lievelingsplek in hun woonplaats en geven een kijkje in hun belevingswereld. 

BN DeStem wil graag met West-Brabantse jongeren praten uit alle hoeken in ons verspreidingsgebied. Dus ben je jong en wil je in de krant, of heb jij een kind/nicht/buurjongen die weleens in de krant mag, stuur dan een mailtje naar f.buurmans@bndestem.nl onder vermelding van naam, leeftijd en woonplaats. Wie weet zien we je binnenkort terug op onze website en in de krant. 

Volledig scherm
Kato Schroyen op haar favoriete plek in Bergen op Zoom. © pix4profs/petervantrijen
Volledig scherm
In de eerste aflevering Mirte van Geel (14). Zij woont in Etten-Leur en ze voelt zich het meest thuis op het podium. © Pix4Profs/Jan Stads

Poll

De EU moet Rusland sancties opleggen als het de MH17-verdachten niet uitlevert

De EU moet Rusland sancties opleggen als het de MH17-verdachten niet uitlevert

  • Eens (78%)
  • Oneens (22%)
809 stemmen