Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Oeps! Een datalek is zo gebeurd

'Datalek' nu al hét woord van 2018? Het zou zomaar kunnen. Of het nu gaat om gegevens van miljoenen Facebook-gebruikers, een crisisdocument van Huisartsenkring West-Brabant dat per ongeluk maanden openbaar stond, of ongeoorloofd gesnuffel in het medisch dossier van BN'er Barbie; de lekken vliegen je tegenwoordig om de oren.

0 reacties

 1. Via Rico Verhoeven gaat ‘gevaarlijkste man ter wereld’ op voor titelprolongatie bij UFC

  Via Rico Verhoeven gaat ‘gevaar­lijk­ste man ter wereld’ op voor titelpro­lon­ga­tie bij UFC

  Francis Ngannou (35) is wereldkampioen zwaargewicht bij de UFC, de grootste Mixed Martial Arts-organisatie. De sparringspartner van Rico Verhoeven verdedigt in de nacht van zaterdag op zondag zijn wereldtitel. Nog geen tien jaar geleden zag de wereld er heel anders uit voor de Frans-Kameroense vechtersbaas: hij zat twee maanden in de cel vanwege het illegaal de grens oversteken bij Spanje.
 2. Ongekende slotfase in Madrid: Atlético buigt in blessuretijd achterstand om in overwinning
  Samenvatting

  Ongekende slotfase in Madrid: Atlético buigt in blessure­tijd achter­stand om in overwin­ning

  Atlético Madrid heeft een nieuwe tegenvaller in de Spaanse voetbalcompetitie ternauwernood voorkomen. De regerend landskampioen stond zaterdag in eigen stadion na een uur spelen nog achter tegen Valencia (0-2), maar won door twee doelpunten in de slotfase alsnog: 3-2. International Jasper Cillessen ontbrak bij Valencia, na de lichte blessure die hij woensdag opliep in de ontmoeting met Sevilla.

Poll

Nederland moet desnoods militairen naar Oekraïne sturen.

Nederland moet desnoods militairen naar Oekraïne sturen.

 • Eens (21%)
 • Oneens (79%)
964 stemmen