Volledig scherm
112-overzicht © BN DeStem

Heibel om honden en drie aanhoudingen in moordzaak

ETTEN-LEUR - Wat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen dat woensdag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

Burenruzie in Ossendrecht wordt uitgevochten in de rechtszaal met verhalen over buurvrouw die klein hondje een zwiep geeft en vervolgens door het baasje van die hond ingesmeerd wordt met hondenpoep. Lees meer: Politie rechter hoort dieptepunten van ruzie aan. 

In twee dagen tijd worden er drie mensen aangehouden in verband met een moord die in februari 2016 gepleegd is in Ossendrecht. Een van de aangehouden mensen is een 33-jarige vrouw uit  Bergen op Zoom. Lees meer: Vrouw en mannen aangehouden.

Drie asbestsaneerders in Dongen zouden onwel geraakt zijn bij klus in Dongen. Eén van hen raakt zwaar gewond bij de val door een dak. Traumahelikopter komt ter plekke. Voor het hele verhaal en een video: Bouwvakkers onwel in Dongen

Man uit Zevenbergen moet twaalf jaar de cel in voor het wurgen van zijn echtgenote Wendy Rikkers. Rechtbank is overtuigd van zijn schuld aan de moord van vorig jaar. Lees meer: Kees-Jan W. moet 12 jaar de cel in.  

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

De ChristenUnie is in dit kabinet totaal onzichtbaar

De ChristenUnie is in dit kabinet totaal onzichtbaar

  • Eens (81%)
  • Oneens (19%)
242 stemmen