Volledig scherm
Twee van de drie winnaars van vorig jaar: leraar Sjoerd Schouw en conciërge Jurgen Nijhuis. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Finalisten Leraar van het Jaar zijn bekend

De finalisten voor de BN DeStem-verkiezing van de Leraar van het Jaar zijn bekend. Op woensdag 5 juni wordt bekend wie de winnaars zijn tijdens het Onderwijsgala bij Graaf Engelbrecht in Breda, de school van de winnaar van vorig jaar.

In het basisonderwijs zijn de finalisten Elisa Wiegerink van KBS Jacinta in Breda, Rick Trommelen van De Toermalijn in Halsteren, Amy van Opstal van De Bolster in Gilze, Tim van de Luijtgaarden (nutsbasisschool Teteringen) en Bas Driesprong van St. Jozef in Rijen.

In het voortgezet onderwijs gaat het om Chaimae Faqir van Tessenderlandt in Breda, Rob Goossens van Graaf Engelbrecht in Breda en Roos Joosten van het Moller Lyceum in Bergen op Zoom.

De drie conciërges die gaan strijden om de titel zijn Stephan van Ginneken van KSE in Etten-Leur, Gertjan Traas van 't Rijks in Bergen op Zoom en Erik van Campen van St. Joseph in Breda

Volg de Leraar van het Jaarverkiezing via de app van BN DeStem. Download nu de nieuwe versie in de Apple App Store (iOS) of de Google Play Store (Android).

Stemmen

Vanaf komende week kan opnieuw gestemd worden via de facebookpagina van BN DeStem. De stemmen worden meegenomen in de uitslag, maar zijn niet allesbepalend: een vakjury neemt de beslissing.

Live Voetbal

home logo Jong AjaxJAJ
EINDE
2-4
NAC BredaNAC
away logo

Poll

Er moet een maximum komen voor het aantal arbeidsmigranten in Nederland

Er moet een maximum komen voor het aantal arbeidsmigranten in Nederland

  • Eens (93%)
  • Oneens (7%)
1282 stemmen