Volledig scherm
De 55-jarige Goof Feijtel © Familie

Dorpsgenoten sturen een kaartje naar onfortuinlijke Goof Feijtel, 'Kamer behangen met wenskaarten'

ROTTERDAM – Het was en is nog steeds het gesprek van de dag in Dinteloord: het ongeluk van Goof Feijtel. Hun gehandicapte dorpsgenoot werd zondagochtend vroeg op zijn elektrische driewieler aangereden door een auto en belandde zwaargewond in een Rotterdams ziekenhuis.

Enkele inwoners van Dinteloord willen de onfortuinlijke Goof nu een hart onder de riem steken en zijn een kaartenactie gestart. Via de Facebookpagina ‘Wij Dinteloorders’ roepen de initiatiefnemers op om Goof een beterschapskaart te sturen. ‘We hopen op veel respons. De wanden op zijn ziekenhuiskamer moeten behangen worden met wenskaarten. ”, hoopt initiatiefnemer Carlo Baas.

Vrolijk fietsend

Het bericht op Facebook gaat snel rond en is al meer dan honderd keer gedeeld. Baas: “Iedereen in het dorp kent Goof; vrolijk fietsend door het dorp en altijd in voor een praatje. Het ongeluk was een flinke schok in het dorp. Door een kaart te sturen en hem een goed herstel te wensen, weet Goof dat we aan hem denken. We wensen hem een spoedig herstel toe.”

Snel herstel

Feijtel, die al op jonge leeftijd in een rolstoel belandde na een ongeluk, werd op de Noordzeedijk aangereden door een auto. De bestuurder reed door en liet Feijtel gewond achter. De bestuurder had gedronken en is later aangehouden. Het slachtoffer werd maandagavond in het Erasmus  ziekenhuis geopereerd. “Hij moet eerst aansterken.”

De actie van Baas heeft de goedkeuring van de familie van Goof. “Ik heb eerst overlegd met nichtje Wendy Botermans. De familie is akkoord, anders had ik het niet gedaan.” Ook de de inwoners van Dinteloord reageren positief op het initiatief. “Het gaat niet om mij, maar om het snelle herstel van Goof.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Wie moet het seizoen afmaken als hoofdtrainer van NAC?

Wie moet het seizoen afmaken als hoofdtrainer van NAC?

  • Eric Hellemons (5%)
  • Rob Penders (13%)
  • Ruud Brood (47%)
  • Robert Maaskant (14%)
  • iemand anders... (21%)
3954 stemmen

poll

Het is zeer verwerpelijk dat politieke partijen een aanslag gebruiken voor eigen gewin

Het is zeer verwerpelijk dat politieke partijen een aanslag gebruiken voor eigen gewin

  • Eens (83%)
  • Oneens (17%)
245 stemmen