Aangeboden door Topvorm Vastgoed
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van BN DeStem zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm

De laatste woningen te koop

Topvorm VastgoedOp een steenworp afstand van het leuke centrum van Oosterhout, naast de prachtige Zwaaikom (tegenover jachthaven ‘Den Ouwe Sluis’) en langs Wilhelminakanaal Oost zal het nieuwbouwplan De Laverie worden gebouwd. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

Inmiddels wordt er druk gewerkt op de bouwlocatie om het terrein helemaal klaar te maken om in september te kunnen gaan starten met de bouw. Zo is de bestaande loods inmiddels gesloopt, worden de bouwwegen klaar gemaakt en zullen de kabels en leidingen binnen enkele weken worden aangelegd. Uiteraard houden we je op de hoogte zodra bekend is wanneer de eerste paal de grond in gaat.

Volgend jaar kun je dus genieten in jouw droomhuis die ook nog eens helemaal toekomstproof is. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Volledig scherm


Duurzaamheid

Binnen De Laverie vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. Uiteraard gelden er voor nieuwbouwprojecten bepaalde duurzaamheidseisen, maar voor deze prachtige woningen in De Laverie vonden wij dat niet voldoende en doen we er een extra schep bovenop. Voor de kenners onder jullie: De EPC van een nieuwbouwwoning dient volgens het bouwbesluit 0,4 te zijn, terwijl deze bij De Laverie maar liefst 0,19 is. De woningen van De Laverie zijn allemaal gasloos en beschikken over een lucht/water warmtepomp.

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal. Kopers (en potentiële kopers) van een woning in De Laverie kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance. De woningen in De Laverie worden duurzaam gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

Volledig scherm
Volledig scherm

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1.4%

Als voorbeeld hebben we in de maandlasten calculator op de website een koopsom van € 459.000,- ingevoerd. In dit geval gaan we ervan uit dat de koper eigen geld heeft, namelijk een bedrag van € 25.000,-. De maandlasten calculator berekent aan de hand van de ingevoerde gegevens je maandlast. De maandlast bij de ingevoerde gegevens is een bedrag van € 1119,74 euro bruto per maand. Wil je weten wat jouw maandlast zal zijn? Bereken hem hier!

Heb je interesse gekregen of wil je meer informatie? Bezoek dan onze website voor meer informatie.

‘De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’