Microbioloog Bram Diederen bij het nieuwe coronatestapparaat dat nog opgebouwd moet worden in Bravis ziekenhuis locatie Roosendaal.
Volledig scherm
Microbioloog Bram Diederen bij het nieuwe coronatestapparaat dat nog opgebouwd moet worden in Bravis ziekenhuis locatie Roosendaal. © peter van trijen/pix4profs

Binnenkort in Bravis: snel en op grote schaal testen op coronavirus

ROOSENDAAL - Patiënten snel en op grote schaal testen op het coronavirus. Dat kan binnenkort in Microvida, vestiging Bravis Roosendaal. ,,Van een patiënt die binnenkomt weten we straks binnen vier à vijf uur of hij besmet is met corona of niet”, zegt directeur en arts-microbioloog Bram Diederen.

  1. Gegijzelde Antwerpse portier na maand vrijgelaten door kidnappers: ‘Had niets met cocaïnediefstal te maken’

    Gegijzelde Antwerpse portier na maand vrijgela­ten door kidnappers: ‘Had niets met cocaïne­dief­stal te maken’

    De Antwerpse ex-portier Mohamed Azzaoui (49) is vrijgelaten door zijn ontvoerders nadat hij een maand geleden gekidnapt werd aan het Total-tankstation in het Belgische Waarloos. Hij werd geblinddoekt afgezet in een buurt waar zijn familie verbleef. De man is in goede gezondheid. Volgens bronnen uit zijn omgeving beseften de ontvoerders dat de Antwerpse ex-portier verward werd met een andere drugscrimineel die er met 1,2 ton cocaïne vandoor zou zijn.
    Antwerpen

Poll

Agenten die zich racistisch uitlaten, moeten ontslagen worden.

Agenten die zich racistisch uitlaten, moeten ontslagen worden.

  • eens (50%)
  • oneens (50%)
505 stemmen