Volledig scherm
112-overzicht © BN DeStem

112-overzicht:klemgereden spookrijder, auto-karkassen, dode schapen en de vuurwerkschade

112-overzichtWat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen dat dinsdag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

De politie heeft dinsdagochtend een 34-jarige bestuurder aangehouden die zich aan een controle onttrok en al spookrijdend op de vlucht sloeg. De achtervolging begon op de A59 bij Terheijden, waarna de man al spookrijdend in de richting van de A16 reed. De bestuurder is uiteindelijk op de A17 klemgereden door de politie.  

Later op de dag reed er nóg een spookrijder op de A59. Een 77-jarige man uit Boxtel werd bij Rosmalen van de weg afgehaald, omdat hij tegen het verkeer in reed

Bij de gemeentewerf van Aalburg liggen de uitgebrande autowrakken opgestapeld. Het gaat om negen wrakken die rondom de jaarwisseling in brand werden gestoken in Veen.

Een gewonde van de enorme vuurwerkexplosie in Etten-Leur tijdens de nieuwjaarsnacht doet zijn verhaal. “Het volgende moment hoor ik een enorme knal en zie ik overval glas. Dit is te bizar voor woorden.”

Bij de uiterwaarden in Wijk en Aalburg zijn dinsdagmiddag twee schapen verdronken nadat ze in het drassige gedeelte langs de Afgedamde Maas terecht waren gekomen. Volgens omstanders zouden zo'n tien schapen zijn opgeschrikt door een loslopende hond.

Over het algemeen is de jaarwisseling in West-Brabant rustig verlopen, op sommige plekken na. Een overzicht in beeld van de vuurwerkschade in West-Brabant. 

Een groep van ongeveer tien jongelui heeft op nieuwjaarsdag in Fijnaart een auto laten ontploffen met vuurwerk. Dat veroorzaakte veel overlast bij een voormalige supermarkt aan de Nieuwe Dorpsweg. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Poll

Ik steun de stikstofmaatregelen van het kabinet; ze zijn simpelweg nodig.

Ik steun de stikstofmaatregelen van het kabinet; ze zijn simpelweg nodig.

  • Eens (31%)
  • Oneens (69%)
2407 stemmen