Volledig scherm
112-overzicht © BN DeStem

112-overzicht: ernstig ongeval, graaiende ambtenaar, vechtersbazen en uitgebrande auto’s

112-overzichtWat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen dat dinsdag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

Een ernstig ongeval heeft dinsdagmorgen plaatsgevonden op de A4 tussen de afslag Bergen op Zoom Zuid en Hoogerheide. Een vrachtwagen botste tegen een persoon. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De weg was enige tijd dicht.

Een (voormalig) ambtenaar van de gemeente Rucphen tilde de personeelskas voor ongeveer tien duizend euro. De rechter veroordeelde de man tot 150 uur werkstraf, bovendien moet hij het geld terugbetalen.

Een bestuurster van een scootmobiel is gewond geraakt nadat zij door een auto was aangereden. Dat gebeurde in de Jan van Scorelstraat in Oosterhout.

Twee mannen van 21 en 22 jaar zijn dinsdagmorgen vroeg in de Thorbeckestraat in Oudenbosch aangehouden na een melding van een vechtpartij. Rond vijf uur kreeg de politie enkele meldingen binnen over geschreeuw op straat en een harde klap.

Aan de Heiningen in Bergen op Zoom zijn een auto en een bestelbus zwaar beschadigd door brand. Bij een uitslaande brand aan de Halsterseweg in Steenbergen ging een tuinhuis in vlammen op

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Uitgebreid lunchen? Daar is geen tijd voor.

Uitgebreid lunchen? Daar is geen tijd voor.

  • Eens (63%)
  • Oneens (37%)
727 stemmen