Volledig scherm
112-overzicht © BN DeStem

112-overzicht: Achtervolging in Zevenbergen, auto uitgebrand en overval In Roosendaal

112-overzichtWat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen dat woensdag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

Op de Lindonk in Zevenbergen zijn dinsdagmiddag twee mannen en twee vrouwen aangehouden na een wilde achtervolging met enkele opzettelijke botsingen.

 Op de Pootlaan in Roosendaal is dinsdagavond een auto in brand gestoken. Daardoor zijn meerdere auto's beschadigd geraakt.

In de wijk Belcrum in Breda zijn dinsdagavond drie mannen aangehouden die rondreden met inbrekerswerktuigen in hun auto. De politie onderzoekt of de drie wat te maken hebben met de inbraakgolf in de wijk.  

Door een ongeval tussen vier auto's op de A16 is woensdagochtend tijdens de ochtendspits een forse file ontstaan tussen knooppunt Klaverpolder en 's-Gravendeel.

Een loods in Raamsdonk is voor een half jaar gesloten, omdat er een grote hoeveelheid drugs is gevonden. 

Op een woning aan de Antoniusstede in Roosendaal is woensdagmiddag rond kwart over vier een overval gepleegd door twee daders. De bewoner is daarbij lichtgewond geraakt en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Dode man gevonden op boot in gebied De Dood in Biesbosch: ‘Geen sprake van misdrijf’
  VIDEO

  Dode man gevonden op boot in gebied De Dood in Biesbosch: ‘Geen sprake van misdrijf’

  DRIMMELEN - De politie heeft woensdagmiddag op een boot een dode man gevonden in het gebied De Dood in de Biesbosch bij Drimmelen. De man was in het gezelschap van een andere man en een hond. Het was urenlang onbekend hoe hij is overleden. Maar rond 19.45 uur in de avond meldde de politie na onderzoek van de lijkschouwer dat er geen sprake blijkt van een misdrijf. De politie kon niet meer vertellen, omdat ‘de familie nog niet is ingelicht’.
 2. Ongeval met bus met tientallen kinderen op snelweg bij Oirschot, A58 Tilburg - Eindhoven urenlang afgesloten
  Video

  Ongeval met bus met tientallen kinderen op snelweg bij Oirschot, A58 Tilburg - Eindhoven urenlang afgesloten

  OIRSCHOT - Op de A58 bij Oirschot is woensdagmiddag rond 16.45 uur een ongeval gebeurd met een bus met 70 inzittenden. Het gaat om 54 Belgische kinderen van 6 tot 12 jaar, 15 begeleiders en hun chauffeur. Bij het ongeluk waren ook vier personenauto's betrokken. Een inzittende van één van de vier zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. De weg was urenlang dicht. Pas rond 21.00 uur ging de vluchtstrook open voor verkeer.

Poll

Er moet een fokverbod komen voor honden als staffords en pitbulls

Er moet een fokverbod komen voor honden als staffords en pitbulls

 • Eens (90%)
 • Oneens (10%)
130 stemmen