112-overzicht
Volledig scherm
112-overzicht © BN DeStem

112-overzicht: Achtervolging in Zevenbergen, auto uitgebrand en overval In Roosendaal

112-overzichtWat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen dat woensdag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

Op de Lindonk in Zevenbergen zijn dinsdagmiddag twee mannen en twee vrouwen aangehouden na een wilde achtervolging met enkele opzettelijke botsingen.

 Op de Pootlaan in Roosendaal is dinsdagavond een auto in brand gestoken. Daardoor zijn meerdere auto's beschadigd geraakt.

In de wijk Belcrum in Breda zijn dinsdagavond drie mannen aangehouden die rondreden met inbrekerswerktuigen in hun auto. De politie onderzoekt of de drie wat te maken hebben met de inbraakgolf in de wijk.  

Door een ongeval tussen vier auto's op de A16 is woensdagochtend tijdens de ochtendspits een forse file ontstaan tussen knooppunt Klaverpolder en 's-Gravendeel.

Een loods in Raamsdonk is voor een half jaar gesloten, omdat er een grote hoeveelheid drugs is gevonden. 

Op een woning aan de Antoniusstede in Roosendaal is woensdagmiddag rond kwart over vier een overval gepleegd door twee daders. De bewoner is daarbij lichtgewond geraakt en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Poll

Een corona-app voor iedereen vind ik uit privacy-oogpunt een heel slecht idee.

Een corona-app voor iedereen vind ik uit privacy-oogpunt een heel slecht idee.

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
16 stemmen