Volledig scherm
© Qphoto

Zelf een boeketje plukken bij Plukhoek Mookhoek

Van een strakke biedermeier tot een uitbundig boeket. Plukhoek Mookhoek is sinds gisteren weer open. In de tuin staan bloemen die bezoekers zelf mogen plukken.

,,Het is echt ongekend populair'', zegt Claudia Rijnen van Plukhoek. Het aanbod van de hoeveelheid bloemen is beperkt. ,,Dat komt omdat het zo koud is geweest deze week. Maar we hebben dit jaar wél exclusievere bloemen, zoals rozen.''

 Ook deze zomer verwacht de Plukhoek weer nieuwe bijzondere soorten op de knop. De tuin is woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Een normaal boeket kost 7,75 euro. Een kinderhand vol kost 2,50 euro.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

  1. Droom Linda van Schaik (18) komt uit: Basketballen in Amerika
    PREMIUM

    Droom Linda van Schaik (18) komt uit: Basketbal­len in Amerika

    Basketbalster Linda van Schaik (18) kan haar geluk momenteel niet op. De Oud-Beijerlandse guard veroverde met de Orange Angels de beker en de landstitel in de U20-eredivisie, bereikte met eredivisieclub Dozy/Den Helder de play-offs en ziet nu ook haar grote droom uitkomen: collegebasketbal spelen in Amerika. De jeugdinternational gaat vanaf augustus vier jaar in de Sun Belt Conference spelen voor de Warhawks van de University of Louisiana Monroe.