Vermijd drukte deze herfstvakantie. Maar wil je toch eventjes naar buiten? Dan zou je de natuur dichtbij huis op kunnen zoeken, bijvoorbeeld de Korendijkse Slikken bij Goudswaard.
Volledig scherm
Vermijd drukte deze herfstvakantie. Maar wil je toch eventjes naar buiten? Dan zou je de natuur dichtbij huis op kunnen zoeken, bijvoorbeeld de Korendijkse Slikken bij Goudswaard. © Qphoto

Vervelen in de herfstvakantie? Niet met deze tips van de boswachter

De excursies en andere activiteiten bij Natuurmonumenten zijn tot en met 11 november afgelast in verband met de nieuwe maatregelen tegen het coronavirus. Maar vervelen? Echt niet! Met deze tips van boswachter Chantal van Burg kun je er toch - op een veilige manier - eventjes tussenuit in de herfstvakantie. 

 1. Alex (34) heeft slopende Ziekte van Huntington: vriendin start actie voor racefiets

  Alex (34) heeft slopende Ziekte van Huntington: vriendin start actie voor racefiets

  Zijn opa had de Ziekte van Huntington, zijn vader overleed twee jaar geleden aan de slopende ziekte en op zijn achttiende hoorde Alex Lemstra (34) uit Oud-Beijerland dat ook hij gendrager is. Na onderzoeken in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) afgelopen februari kreeg hij te horen dat de ziekte actief is. Zijn grootste passie voetballen, kan niet meer. Maar wielrennen wel. Daarom is zijn vriendin Maan een doneeractie gestart.
 1. Britse Duncan nieuwe dirigent van philharmonie zuidnederland
  Play

  Britse Duncan nieuwe dirigent van philharmo­nie zuidneder­land

 2. Feestwinkels halen de broekriem aan dit jaar: 'Het is helemaal stilgevallen'
  Play

  Feestwin­kels halen de broekriem aan dit jaar: 'Het is helemaal stilgeval­len'