Anouk van Steenselen.
Volledig scherm
PREMIUM
Anouk van Steenselen. © Privéfoto

Van zoutlamp tot speelgoed: Anouk verkoopt duurzame en biologische producten voor jonge gezinnen

startersMensen zullen haar vooral kennen van haar Instagramaccount Hoeksche Mama, waar ze haar leven als Maasdamse moeder met drie kinderen deelt, maar daarnaast runt Anouk van Steenselen ook Mahoe: een bedrijf met duurzame en biologische producten voor jonge gezinnen. 

 1. Dansmarathon een nieuw concept? Marjan danste in 1997 meer dan honderd uur: ‘Dit was een zooitje’
  PREMIUM

  Dansmara­thon een nieuw concept? Marjan danste in 1997 meer dan honderd uur: ‘Dit was een zooitje’

  Grote ophef was er de afgelopen dagen over het SBS6-programma De Dansmarathon, waarbij honderd koppels probeerden vijftig uur vol te dansen. Een schijntje in vergelijking met de 115 uur die elf deelnemers in 1997 in Puttershoek tijdens de laatste de dansmarathon in Alcazar bedwongen. De Strijense Marjan Versluis was een van de elf en keek afgelopen dagen met verbazing. ,,Dit was een zooitje.’’
 2. Geëmotioneerde Richard krijgt lintje en begint aan volgend deel van zijn leven: ‘Tijd voor kleindochter’
  PREMIUM

  Geëmotio­neer­de Richard krijgt lintje en begint aan volgend deel van zijn leven: ‘Tijd voor kleindoch­ter’

  Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Sinds Richard van Helten is gelauwerd, koestert hij het kleinood als een kostbare schat. Hij laat er zich niet op voorstaan, maar wanneer hij ‘het lintje’ draagt, gaat de borst toch naar voren. En dat niet uit pocherigheid of een aangeboren Oranjegezindheid, maar eerder als eerbetoon aan hen die hem in staat stelden zijn ziel en zaligheid in Watersportvereniging Binnenmaas te steken.